«Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε για αναβολή του Super Cup» Credits: Instagram/fenerbahce

Ολυμπιακός

«Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρ – Δίνει ματς πριν από τον Ολυμπιακό»

29.03.24 | 12:04

Η Φενέρμπαχτσε φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό στις 11 Απριλίου (19:45) στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τα προημιτελικά του Conference League, με την τουρκική ομάδα να έχει αιτηθεί στην Ομοσπονδία της χώρας της (TFF) αναβολή στον τελικό του Super Cup με τη Γαλατασαράι.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 7 Απριλίου στη Σανλιούφα, ωστόσο η TFF απάντησε αρνητικά στα «καναρίνια» και έκανε μια άλλη πρόταση σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμά της η «Sabah»

Συγκεκριμένα η Ομοσπονδία της Τουρκίας πρότεινε στη Φενέρ να αναβληθεί ο αγώνας πρωταθλήματος με την Καραγκιουμριούκ που είναι να διεξαχθεί στις 14 Απριλίου.

Το αίτημα της Φενέρ και η απάντηση της Ομοσπονδίας

Η TFF φέρεται να έστειλε επιστολή, στην οποία αναφέρει: «Ο αγώνας του ΠΑΟΚ, με τον αντίπαλο σας Ολυμπιακό ήταν να διεξαχθεί μα την Κυριακή 14 Απριλίου, αλλά αναβλήθηκε από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Ως TFF, μπορούμε επίσης να αναβάλουμε τον αγώνα με την Καραγκιουμριούκ».

Η απάντηση της Φενέρμπαχτσε ωστόσο ήταν αρνητική λέγοντας: «Δεν θέλουμε να αναβληθεί ο αγώνας με την Καραγκιουμριούκ, όπως είπαμε και πριν, απαιτούμε την αναβολή του τελικού του Σούπερ Καπ που θα παίξουμε με τη Γαλατασαράι στις 7 Απριλίου».