Μονομαχία στις Σέρρες χωρίς ιδιαίτερο άγχος Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Πανσερραϊκός-Αστέρας Τρίπολης (15:00, Novasports 2HD): Για να κλειδώσουν την παραμονή τα «Λιοντάρια»

30.03.24 | 08:55

O Πανσερραϊκός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης (15:00, Novasports 2HD), για τη 2η αγωνιστική των Play Out της Stoiximan Super League με τις δύο ομάδες θεωρητικά να μην κινδυνεύουν άμεσα.

Τον Τσέτσιλα Κωνσταντίνο όρισε η ΚΕΔ να διευθύνει την αναμέτρηση. Βοηθοί του θα είναι Κόλλιας Αθανάσιος, Αρμακόλας Ισίδωρος, με τέταρτο τον Τσιάρας Παναγιώτης-Ραφαήλ.

Στο VAR θα βρεθεί ο Γκάμαρης Ανδρέας, ενώ AVAR θα είναι ο Σινιοράκης Αντώνιος.

Με απουσίες τα «Λιοντάρια»

Με μία σημαντική απουσιά θα υποδεχθεί ο Πανσερραϊκός τον Αστέρα Τρίπολης για τη 2η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.

Συγκεκριμένα, εκτός της αποστολής του Πάμπλο Γκαρσία έμεινε ο Νταμίλ Ντανκερλούι, που ταλαιπωρείται από ίωση, μαζί με τους Πηλέα, Παπαβασιλείου και Ανάκογλου.

Τα πλάνα του Ράσταβατς

Ο Αστέρας Τρίπολης ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό (30/3, 15:00) για τη 2η αγωνιστική των Play Out της Stoiximan Superleage.

Οι Αρκάδες βρέθηκαν από την Παρασκευή (29/3) στις Σέρρες και έκαναν την τελευταία τους προπόνηση στις εγκαταστάσεις των Λιονταριών. Ο Νίκος Παπαδόπουλος παραμένει εκτός λόγω του διαστρέμματος που είχε υποστεί, ενώ ο Μίλαν Ράσταβατς δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον Νίκο Ζουγλή, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε τις προηγούμενες ημέρες από ίωση.

Από εκεί και πέρα ο αρχηγός, Χουάν Μουνάφο έχει επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και θα επιστρέψει σύντομα στη δράση.

Από νίκη και μία ήττα σε πρώτο γύρο και δεύτερο γύρο

Η μονομαχία μεταξύ Αστέρα και Πανσερραϊκού είχε λίγες καλές στιγμές, όμως το λάθος του Χοβάν στο 78′ ήταν αρκετό για να βρεθεί ο Μιριτέλο προ κενής εστίας και να σκοράρει, δίνοντας στο τέλος το τρίπονο στους Αρκάδες.

Ο Πανσερραϊκός με πρωταγωνιστή τον Ουάρντα είχε επικρατήσει 2-1 του Αστέρα στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Super League.