Φωτογραφία: Screenshot

Ποδόσφαιρο Γυναικών

Ελπίδες Καρδίτσας – Βόλος 2004 0-0: «Λευκή» ισοπαλία με μοιραία Νέννε

30.03.24 | 15:54

Ελπίδες Καρδίτσας και Βόλος μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας (0-0) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Women’s Football League.

Η κατοχή ήταν μοιρασμένη στο πρώτο εικοσάλεπτο για τις δύο ομάδες, με τον Βόλο να έχει τη μοναδική ευκαιρία με την κεφαλιά της Τσούκα να φεύγει άουτ.

Στο 32΄οι φιλοξενούμενες απείλησαν ξανά χωρίς όμως να καταφέρουν να ανοίξουν το σκορ. Το μακρινό σουτ της Τσούκα πήρε ύψος και πέρασε πάνω από τα δοκάρια της Ντιζντάρι, ενώ το πλασέ της ίδιας τέσσερα λεπτά αργότερα κατέληξε στην αγκαλιά της τερματοφύλακα.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου η Χριστίνα Μπούκα πάτησε περιοχή, επιχείρησε το σουτ, αλλα η μπάλα μπλόκαρε πάνω στα σώματα και απομακρύνθηκε.

O Βόλος μπήκε δυναμικά στο δεύτερο ημίχρονο και στο 62′ η Νάνου επιχείρησε ένα μακρινό σουτ, το οποίο όμως πέρασε μακριά από την εστία των γηπεδούχων.

Η πρώτη τελική για τις Ελπίδες Καρδίτσας ήρθε στο 69΄. Η Κουτσολάμπρου με ατομική ενέργεια από τα δεξιά πάτησε περιοχή, έκανε το σουτ αλλά η Θεοχάρη μπόρεσε να μπλοκάρει.

Τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχες άγγιξαν το γκολ στο 71′. Η Σκοτεινιώτη με μακρινό σουτ προσπάθησε να κρεμάσει την αντίπαλη τερματοφύλακα, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Τεράστια χαμένη ευκαιρία για το Βόλο να ανοίξει το σκορ στο 87′. Η Κέκου με εκτέλεσε κόρνερ βρήκε την Τσούκα, εκείνη έκανε τη κεφαλιά, αλλά η Ντιζντάρι απέκρουσε εντυπωσιακά.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα η Νέννε αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στερώντας από την ομάδα της το τρίποντο.

Ελπίδες Καρδίτσας – Βόλος 2004 0-0

Ελπίδες Καρδίτσας (Τάκης Κουτσονάσιος): Ντιζντάρι, Φωτοπούλου, Πετρίδου, Τσαούση, Μπιγκουντου, Σκοτεινιώτη, Αναγνωστοπούλου, Κουμανιτσιώτη, Μούκα (90′ Μακετούδη), Κουτσολάμπρου, Κωνσταντινίδου

Βόλος 2004 (Έλενα Κουσκούνη): Θεοχάρη, Φ.Νάνου, Βέτσικα, Νικοπούλου, Νεννέ, Κατσιγιάννη, Ε.Νάνου, Κέκου, Τσούκα, Μπάρτζου ( 46′ Γκέκα)