Μορόν Τσιλούλης Άρης Λαμία Super League Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Άρης – Λαμία (20:30, Novasports Prime): Με στόχο τη διατήρηση του ρυθμού

31.03.24 | 09:00

Σε ένα σχεδόν βαθμολογικά αδιάφορο ματς, ο Άρης υποδέχεται τη Λαμία (20:30, Novasports Prime) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τη 2η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Οι «κίτρινοι» θέλουν να διατηρήσουν τον ρυθμό τους ενόψει του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson και να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, προερχόμενοι από το σπουδαίο διπλό στην Τούμπα στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος. Από την άλλοι, οι Φθιωτοί θέλουν να χαρούν την παρουσία τους στην εξάδα, με στόχο να αποδείξουν ότι δεν βρέθηκαν τυχαία εκεί.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Περράκης, ο οποίος θα έχει βοηθούς τους Χριστάκογλου και Κομισοπούλου. Τέταρτος θα είναι ο Πουλικίδης, ενώ στο VAR θα βρίσκονται οι Σιδηρόπουλος και Κωνσταντίνου.

Στόχος του Άρη να σπάσει το κακό σερί με τη Λαμία

Η Λαμία τρέχει ένα σερί τριών αγώνων χωρίς ήττα απέναντι στον Άρη, κατά τη διάρκεια του οποίου έχει μετρήσει 2 νίκες και 1 ισοπαλία.

Στο ματς του πρώτου γύρου που έγινε στη Λαμία, οι γηπεδούχοι είχαν επικρατήσει με 1-0, χάρη σε γκολ του Καρλίτος, ο οποίος πλέον δεν αγωνίζεται στους Φθιωτούς. Είχε αποβληθεί επίσης ο Σιμόν στο 90+3′.

Στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου στη Θεσσαλονίκη οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες 2-2. Τα τέρματα των «κίτρινων» σημείωσε ο Μορόν (48′ πέναλτι και 74′), ενώ για τους φιλοξενούμενους είχαν ισοφαρίσει ισάριθμες φορές οι Ακούνια (56′) και Μάλτσι (90+5′).

 

Οι πιθανές ενδεκάδες του Άρης – Λαμία

Στα αγωνιστικά, ο Άκης Μάντζιος δεν υπολογίζει τους Βέλεθ και Σαμόρα, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Ρουπ, Μπένετ, Ντουκουρέ και Χριστοδουλόπουλος. Από την άλλη, ο Λεωνίδας Βόκολος δεν ανακοίνωσε αποστολή.

Ο Άρης αναμένεται να παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, καθώς κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κουέστα, με τον Φεράρι να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα και τον Οντουμπάτζο στα δεξιά, ενώ κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Φαμπιάνο και Μπράμπετς.

Στον χώρο της μεσαίας γραμμής παρτενέρ του Νταρίντα θα είναι ο Ζουλ. Ο Μανού Γκαρθία αναμένεται να πάρει επίσης θέση στο αρχικό σχήμα. Όσον αφορά την επιθετική τριάδα, ο Σαβέριο θα είναι αριστερά, ο Σουλεϊμάνοφ στα δεξιά και ο Μορόν έχει προβάδισμα αντί του Ανσαριφάρντ για την κορυφή της επίθεσης.

Από την πλευρά της, η Λαμία αναμένεται να ξεκινήσει με Κοσέλεφ κάτω από τα δοκάρια, οι Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος και Σίντκλεϊ πρόκειται να αποτελέσουν την τετράδα στην άμυνα. Οι Τζανδάρης και Στάνκο θα είναι στα χαφ, Νούνιες, Σλίβκα και Τσιλούλης θα αποτελούν την τριάδα πίσω από τον Μάλτσι.