Ίντερ στοιχηματικές επιλογές ημέρας Φωτογραφία: X-Inter

Προτάσεις

Οι στοιχηματικές προτάσεις της Δευτέρας 1/4/24

31.03.24 | 23:50

Γράφει: Βαγγέλης Κύρκος

Δύο αγώνες θα αποτελέσουν τις στοιχηματικές μας επιλογές από το πρόγραμμα της Δευτέρας 1 Απριλίου, έκαστοι από την Α’ κατηγορία της Ιταλίας.

Προγνωστικά στοιχήματος: «Καθαρίζει» ομάδες επιπέδου Λέτσε η Ρόμα

Στις 19:00 η Λέτσε υποδέχεται τη Ρόμα για την 30ή αγωνιστική της Serie A. Η γηπεδούχος προέρχεται από την πολύ σημαντική νίκη με 1-0 στην έδρα της Σαλερνιτάνα. Ήταν το πρώτο της τρίποντο μετά από 5 ματς, στο ντεμπούτο του Λούκα Γκότι στον πάγκο της. Μπορεί να μην έλαμψε με την εικόνα της, αλλά αυτό που μετρά σε αυτήν τη φαση είναι οι βαθμοί, ούσα στο +3 από την τελευταία τριάδα και με ματς λιγότερο. Η φιλοξενούμενη συνεχίζει την αντεπίθεσή της με στόχο την τετράδα που δίνει «εισιτήριο» για το Champions League. Με τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι προπονητή δείχνει άλλη ομάδα και τρέχει ένα εξαιρετικό σερί 7-1-1, με τελευταίο αποτέλεσμα τη δύσκολη νίκη με 1-0 επί της Σασουόλο. Είναι στο -3 από την Μπολόνια και αισιοδοξεί ότι σύντομα θα την προσπεράσει. Η Ρόμα έχει «καθαρίσει» όλες τις ομάδες του μεγέθους της Λέτσε εσχάτως. Συνεπώς, πάμε με το διπλό στο 1,90 της Interwetten.

Προγνωστικά στοιχήματος: Επίδειξη δύναμης από την Ίντερ

Στις 21:45 η Ίντερ υποδέχεται την Έμπολι για την ίδια αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος. Η γηπεδούχος κάνει περίπατο στη Serie Α και είναι εύκολα στο +11 από τη Μίλαν με ματς λιγότερο. Ουσιαστικά έχει αγκαλιάσει τον τίτλο. Ωστόσο, μετά από 10 σερί νίκες έμεινε στο 1-1 με τη Νάπολι, στο τελευταίο της χρονικά παιχνίδι πριν τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Η φιλοξενούμενη παραμένει οριακά πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού, ισόβαθμη με τη Φροζινόνε. Αν και με τον Ντάβιντε Νικόλα στον πάγκο της «έτρεξε» αρχικά ένα αήττητο σερί 6 αγώνων, στη συνέχεια ήρθαν 3 διαδοχικές ήττες, όλες στο 1-0, η τελευταία χρονικά από την Μπολόνια εντός έδρας με γκολ στο 90+4′. Το τρίποντο της πρωτοπόρου δύσκολα θα σπάσει, αλλά μπορεί να συνδυαστεί με N/G, καθώς η Ίντερ έχει κρατήσει το μηδέν σε 18/29 ματς της σεζόν, ενώ η Έμπολι έχει 20 στα 29 N/G. Το κόμπο του άσου με το N/G είναι αρκετά καλό και το βρίσκουμε στο 1,80 της Interwetten.