Δεν γλιτώνουν τις «καμπάνες» Τράμπζονσπορ και Φενέρμπαχτσε Credits: X/Alobet Giriş

Διεθνή

Δεν γλιτώνουν τις «καμπάνες» Τράμπζονσπορ και Φενέρμπαχτσε

01.04.24 | 14:25

Τράμπζονσπορ και Φενέρμπαχτσε μαθαίνουν την Πέμπτη (4/4) τις ποινές που θα λάβουν από την Πειθαρχική Επιτροπή της Τουρκικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Οι «καμπάνες» που πιθανότατα θα ακουστούν, αφορούν τα σοβαρά επεισόδια που διαδραματίστηκαν στο μεταξύ τους παιχνίδι στις 17 Μαρτίου, τα οποία έκαναν τον γύρο του πλανήτη.

Συγκεκριμένα για απολογία κλήθηκε η ομάδα της Τραπεζούντας, ο προπονητής της, Αμπντουλάχ Αβτσί, o βοηθός προπονητή του συλλόγου της Μαύρης Θάλασσας, Εγκεμέν Κορκμάζ, τρεις παίκτες της Φενέρ, ο Νιγηριανός μπακ χαφ Μπράιτ Οσάγι-Σάμουελ, ο Ολλανδός μπακ Τζέιντεν Οουστερβόλντε και ο τερματοφύλακας Ιφράν Τσαν Εγκριμπαγιάτ.

Επίσης, με τιμωρία απειλούνται και δύο διοικούντες του συλλόγου της Κωνσταντινούπολης, Κουρσάτ Τσιφτλίκ και Οκάν Οζκάν.

Συνεδριάζει εκτάκτως η διοίκηση της Φενέρμπαχτσε

Όσα συνέβησαν μετά τη λήξη της «πολύκροτης», πλέον, αναμέτρησης μπήκαν στο… στόχαστρο για λάθος λόγους, μιας και τα επεισόδια ήταν άγρια και οι ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων ενεπλάκησαν σε άγριες συμπλοκές με τους οπαδούς της Τράμπζονσπορ.

Η διοίκηση της Φενέρμπαχτσε αναμένεται να συνεδριάσει την Τρίτη (2/4) για να αποφασίσει την επίσημη αντίδρασή της για τα επεισόδια στην Τραπεζούντα, με το ενδεχόμενο αποχώρησης από το τουρκικό πρωτάθλημα να βρίσκεται στο τραπέζι.