Κώστας Μήτρογλου Φωτογραφία: Intime

Διεθνή

Πρωταπριλιάτικο ψέμα η μεταγραφή του Μήτρογλου σε ομάδα της Αυστραλίας (pic)

01.04.24 | 15:39

Στο… πνεύμα της Πρωταπριλιάς μπήκε ομάδα της Αυστραλίας, ανακοινώνοντας για λίγη ώρα την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου. Λίγο αργότερα έσπευσε ν΄ αποκαταστήσει την αλήθεια…

Η Νόρθκοουτ Σίτι, η οποία, μάλιστα, φέρει και το σήμα του Ηρακλή, έκανε γνωστό στα social media ότι απέκτησε τον Έλληνα σέντερ φορ, ζητώντας παράλληλα από τους οπαδούς του συλλόγου να δώσουν βροντερό «παρών» στην επίσημη παρουσίασή του.

Το… ψέμα κράτησε για κάμποσες ώρες, με την ομάδα της «χώρας των καγκουρό» να παραδέχεται ότι η ανακοίνωση έγινε λόγω… της ημέρας της Πρωταπριλιάς.

«Επιβεβαιώνουμε την απόκτηση του Έλληνα πρώην διεθνή, τον άλλοτε επιθετικό του Ολυμπιακού και της Φούλαμ, Κώστα Μήτρογλου, στην ομάδα μας, ως ένα διεθνές αστέρι για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Αυστραλίας.

Ο 36χρονος έρχεται στον σύλλογο μετά από 65 συμμετοχές με την Εθνική Ελλάδας και αμέτρητα γκολ τόσο σε ευρωπαϊκό επίπεδο όσο και επίπεδο Champions League με τη φανέλα του Ολυμπιακού».

Μέσα στο… σκηνικό που στήθηκε βρέθηκε και ο πρόεδρος της ομάδας, Μάικλ Σκληρος: «Ο Κώστας είναι ένα τεράστιο όνομα για το ελληνικό ποδόσφαιρο κι όταν έπαιζε σκόραρε συνέχεια.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα είναι μαζί μας. Καλώ όλους τους Έλληνες φιλάθλους να βρεθούν στο Τζον Κέιν για να δουν τον παίκτη από κοντά να αγωνίζεται, αλλά και να δοκιμάσει το καλύτερο σουβλάκι (souva) ανάμεσα στους συλλόγους της Αυστραλίας».