Φωτογραφία: Intime

ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ πήρε αυτό που του αξίζει και τώρα… πιάστε τον

29.01.24 | 10:04

Γράφει: Editor

Το ποδόσφαιρο δεν είναι στο 100% ένα δίκαιο άθλημα, όμως ο εντυπωσιακός και τρομακτικός για τις αντίπαλες άμυνες, ΠΑΟΚ πήρε αυτό που του αξίζει, την πρωτιά στο πρωτάθλημα της Super League. Πλέον μοναδικός στόχος για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι να παραμείνει εκεί μέχρι το τέλος και να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τροπαίου.

Μία ακόμη παράσταση

Ο «δικέφαλος» του Βορρά ξεδίπλωσε όλα τα χαρίσματά του στο γήπεδο της Τούμπας απέναντι στον αφελή Παναθηναϊκό, που δεν εμφανίστηκε διαβασμένος σε ένα από τα πιο κρίσιμα ντέρμπι της σεζόν. Οι «πράσινοι» ακολούθησαν το παιχνίδι των γηπεδούχων, που κατάφεραν να χτυπήσουν στην κόντρα και να μετατρέψουν κάθε λάθος σε γκολ ή σε μεγάλη χαμένη ευκαιρία.

Είναι ξεκάθαρο ότι στον αγωνιστικό χώρο εμφανίστηκαν δύο εντελώς διαφορετικές ομάδες, με την πρώτη (ΠΑΟΚ) να παράγει όμορφο ποδόσφαιρο και την δεύτερη (Παναθηναϊκός) να επιχειρεί άναρχα να αντιμετωπίσει τα προβλήματα σε άμυνα και επίθεση.

Στο χέρι του να ξεφύγει

Οι Θεσσαλονικείς ξεκίνησαν με διαφορετικούς στόχους την φετινή σεζόν, όμως πλέον άπαντες φωνάζουν ότι οι βλέψεις είναι το τρόπαιο του πρωταθλητή. Πλέον η ευκαιρία βρίσκεται στα χέρια των ανθρώπων του «δικεφάλου» του Βορρά, καθώς αναμένεται μέσα στον Φεβρουάριο να υποδεχθεί ΑΕΚ και Ολυμπιακό και με ενδεχόμενες νίκες θα πάρει σπουδαίο προβάδισμα.

Το δίδυμο Τάισον – Ντεσπόντοφ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μπορεί να χαμογελά διάπλατα για την εμφάνιση των Τάισον και Ντεσπόντοφ, τόσο στην χθεσινή (28/01) αναμέτρηση αλλά και γενικότερα στην φετινή Super League. Ο Τάισον αποτελεί τον ηγέτη του φετινού ΠΑΟΚ και οι άνθρωποι του συλλόγου θα πρέπει να κινήσουν άμεσα τις διαδικασίες για ανανέωση. Από την άλλη ο Ντεσπόντοφ, που έχει ήδη εντυπωσιακά νούμερα με 11 γκολ και 10 ασίστ στα μισά της πρώτης του σεζόν με τα «ασπρόμαυρα».