ΚΑΛΑΜΑΤΑ Φωτογραφία: Intime

Καλαμάτα

Ο κόσμος ζήτησε εξηγήσεις από την ομάδα της Καλαμάτας

02.04.24 | 16:02

Την Κυριακή (31/3) η Καλαμάτα υποδέχτηκε τα Χανιά για την δεύτερη αγωνιστική των playoffs της Superleague 2, με την «Μαύρη Θύελλα» να δέχεται την βαρύτερη εντός έδρας ήττα της ιστορίας της. Αυτό έφερε την απόλυση του Τόλη Τερζή και την πρόσληψη του Νίκου Αναστόπουλου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, για τρίτη φορά.

Χθες, πριν την πρώτη προπόνηση του Έλληνα τεχνικού στην Καλαμάτα, περίπου 40 φίλαθλοι της ομάδας βρέθηκαν στα «Παλιάμπελα» για να ζητήσουν εξηγήσεις. Μεταξύ άλλων τους είπαν ότι ούτε ένας παίκτης δεν βγήκε να ζητήσει συγνώμη χθες στο γήπεδο μετά την βαριά ήττα, ότι παίζουν στη “Μαύρη Θύελλα” και όχι σε κανένα χωριό και είναι ανεπίτρεπτο να παρουσιάζουν τέτοια εικόνα.

Στο «στόχαστρο» των φιλάθλων βρέθηκε και η διοίκηση για τους χειρισμούς όλα αυτά τα χρόνια, με το μηδενισμό με τις κάρτες υγείας στο κρίσιμο ματς με το Λεβαδειακό, τη μη αδειοδότηση για μεταγραφές και αρκετά ακόμα.

Στο γήπεδο ήταν από πλευράς διοίκησης οι Γιώργος Ράλλης και Βασίλης Παναγιωτόπουλος, ενώ αποδοκιμάστηκε έντονα και ο Αντώνης Μαυρέας. Οι παίκτες μαζί με τον Νίκο Αναστόπουλο και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο είχαν συγκεντρωθεί σε έναν κύκλο και άκουγαν όλα τα παραπάνω και μετά από αρκετή ώρα, ξεκίνησαν την προπόνηση.