Σίβασπορ στοιχηματικές επιλογές ημέρας Φωτογραφία: X-EMS Yapı Sivasspor

Προτάσεις

Οι στοιχηματικές προτάσεις της Τετάρτης 3/4/24

02.04.24 | 23:50

Γράφει: Βαγγέλης Κύρκος

Δύο αγώνες θα αποτελέσουν τις στοιχηματικές μας επιλογές από το πρόγραμμα της Τετάρτης 3 Απριλίου, ο ένας από την Τουρκία και ο άλλος από την Αγγλία.

Προγνωστικά στοιχήματος: Κάκιστη εκτός έδρας η Καραγκιουμρούκ

Στις 17:00 η Σίβασπορ υποδέχεται την Καραγκιουμρούκ για την 31η αγωνιστική της τουρκικής Süper Lig. Η γηπεδούχος προέρχεται από την ήττα 4-1 στα Άδανα από την Ντεμιρσπόρ. Αποτέλεσμα που ναι μεν άξιζε, αλλά όχι με τόσο μεγάλη έκταση στο σκορ. Βρίσκεται στο +7 από τη ζώνη του υποβιβασμού, δεν έχει ακόμη «καθαρίσει» με την παραμονή. Αντίθετα, απόλυτα δίκαιο ήταν για τη φιλοξενούμενη το 1-1 με αντίπαλο την Κόνιασπορ εντός έδρας, παίρνοντας τον βαθμό με γκολ  στο 85’. Βρίσκεται στο -3 από τις ομάδες που τώρα σώζονται, ενώ μεγάλο πρόβλημα είναι οι εκτός έδρας εμφανίσεις της, καθώς έχει μόλις 6 βαθμούς σε 15 αγώνες. Η Σίβασπορ με ρεκόρ 4-4-1 εσχάτως στο γήπεδό της, υποδέχεται τη χειρότερη ομάδα εκτός έδρας, την Καραγκιουμρούκ. Με τον άσο κοντά στο 2,55 στην Interwetten δεν μπορούμε να πούμε «όχι».

Προγνωστικά στοιχήματος: Αυτήν τη φορά θα ανοίξει το ματς

Στις 22:15 η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Άστον Βίλα για την 31η αγωνιστική της Premier League. Η γηπεδούχος προέρχεται από το εντός έδρας 0-0 με την Άρσεναλ, αποτέλεσμα που την άφησε στο -3 από την κορυφή και τη Λίβερπουλ. Βρίσκεται σε δύσκολη θέση πλέον όσον αφορά τη διεκδίκηση του τίτλου και θέλει οπωσδήποτε αντίδρα, κόντρα σε μια ομάδα πολύ επικίνδυνη. Η φιλοξενούμενη επικράτησε με 2-0 στο Μπέρμιγχαμ της Γουλβς και έτσι συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία, που τη φέρνει να διεκδικεί με αξιώσεις την έξοδο στο Champions League, έχοντας ουσιαστικά μόνη αντίπαλο την Τότεναμ. Να μείνει για δεύτερο σερί ματς χωρίς γκολ η Μάντσεστερ Σίτι, φαντάζει απίθανο. Έλα, όμως, που και η Άστον Βίλα είναι ένα σύνολο που σκοράρει με εξαιρετική ευκολία, έχοντας και 20 στα 30 G/G. Το αμφίσκορο φαντάζει πολύ πιθανό και το βρίσκουμε στο 1,77 της Interwetten.