ΑΕΛ παίκτες απογοήτευση Φωτογραφίες: Intime

ΑΕΛ

Παρασκευάς: «Γκολ στο τελευταίο λεπτό ξανά η ΑΕΛ, είναι λάθος μας»

04.04.24 | 09:36

Την πίκρα του για το γεγονός ότι η ΑΕΛ έχασε στο τέλος τη νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό, εξέφρασε ο μεσοαμυντικός των «βυσσινί», Στέργιος Παρασκευάς.

Η ομάδα της Λάρισας αναδείχθηκε τελικά ισόπαλη με τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό στο φινάλε, όταν το 2-0 έγινε 2-2, στερώντας ουσιαστικά το δικαίωμα στην ελπίδα για άνοδο στη Super League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του παίκτη της ΑΕΛ:

«Ξεκινήσαμε το παιχνίδι πολύ καλά, προηγηθήκαμε με δυο γκολ. Πιέσαμε τον αντίπαλο, κάναμε ευκαιρίες, ήμασταν πολύ καλοί στις μονομαχίες, τις κερδίσαμε όλες. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε λίγο νωθρά. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, στο τελευταίο λεπτό σχεδόν φάγαμε ένα γκολ, όπως με την ΑΕΚ Β. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι», είπε αρχικά ο Δραμινός ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είμαστε πίσω στη βαθμολογία, αλλά θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι τέλους. Εννοείται ότι μας προβληματίζει, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, έχει τα θετικά και τα αρνητικά. Δυστυχώς για εμάς δεχτήκαμε δυο γκολ στα τελευταία δυο ματς, πολύ κρίσιμα, είναι λάθος μας. Από εκεί και πέρα, κοιτάμε μπροστά, δε μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο».