Σάμσουνσπορ στοιχηματικές επιλογές ημέρας Φωτογραφία: X-Yılport Samsunspor

Προτάσεις

Οι στοιχηματικές προτάσεις της Πέμπτης 4/4/24

03.04.24 | 23:50

Γράφει: Βαγγέλης Κύρκος

Δύο αγώνες θα αποτελέσουν τις στοιχηματικές μας επιλογές από το πρόγραμμα της Πέμπτης 4 Απριλίου, ο ένας από την Τουρκία και ο άλλος από την Αυστρία.

Προγνωστικά στοιχήματος: «Κάστρο» η Σαμψούντα

Στις 20:30 η Σάμσουνσπορ υποδέχεται την Πέντικσπορ για την 31η αγωνιστική της τουρκικής Süper Lig. Η γηπεδούχος έχει μετατρέψει σε «κάστρο» το γήπεδό της στη Σαμψούντα, στο οποίο μετρά 7-1-1 στα τελευταία της 9 παιχνίδια. Πριν τη διακοπή είχε γνωρίσει την ήττα με 3-0 στη Μερσίνη από τη Χατάισπορ, βγάζοντας τις κλασικές της παθογένειες μακριά από την έδρα της. Με μια νίκη τώα, πάντως, θα κάνει άλμα όσον αφορά την εξασφάλιση της σωτηρίας. Η φιλοξενούμενη έβαλε τέλος σε ένα σερί 5 ηττών με το εύκολο 1-0 επί της Ιστανμπούλσπορ, έστω κι αν ήρθε στις καθυστερήσεις, αλλά βρήκε και έκανε. Και πάλι παραμένει σε δύσκολη θέση όσον αφορά την παραμονή της, ούσα στο -4 από τις ομάδες που αυτήν τη στιγμή βρίσκονται εκτός επικίνδυνης ζώνης. Η Σάμσπουνσπορ στηρίζει πολλά στην έδρα της. Η Πέντικσπορ έσπασε μεν το αρνητικό σερί των 5 διαδοχικών ηττών, αλλά μακριά από το γήπεδό της είναι κάκιστη. Πάμε με τον άσο στο 1,90 της Interwetten.

Προγνωστικά στοιχήματος: Αυτήν τη φορά θα ανοίξει το ματς

Στις 21:45 η Σάλτσμπουργκ υποδέχεται τη Στουρμ Γκρατς στον νοκ-άουτ αγώνα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αυστρίας.  Μόλις 4 ημέρες μετά την τελευταία τους αναμέτρηση στο Γκρατς, εκεί όπου οι «ταύροι» επικράτησαν με 1-0 και έκαναν σημαντικό βήμα για την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος, οι δύο ομάδες συναντιούνται ξανά. Η -σε αυτό το παιχνίδι- γηπεδούχος ήταν  κατά γενική ομολογία ελαφρώς καλύτερη και δικαίως κέρδισε. Με το αποτέλεσμα της Κυριακής έσπασαν τα G/G που έφεραν στις προηγούμενες δύο μεταξύ τους αναμετρήσεις. Ωστόσο, δεδομένου ότι η μορφή αυτού του αγώνα θα είναι διαφορετική, δεν αποκλείεται αυτήν τη φορά να επιβεβαιωθεί το αμφίσκορο, το οποίο βρίσκουμε στο 1,90 της Interwetten.