Λιλ στοιχηματικές προτάσεις ημέρας Φωτογραφία: X-LOSC

Προτάσεις

Οι στοιχηματικές προτάσεις της Παρασκευής 5/4/24

04.04.24 | 23:50

Γράφει: Βαγγέλης Κύρκος

Δύο αγώνες θα αποτελέσουν τις στοιχηματικές μας επιλογές από το πρόγραμμα της Παρασκευής 5 Απριλίου, ο ένας από την Αυστρία και ο άλλος από τη Γαλλία.

Προγνωστικά στοιχήματος: Κάποια στιγμή θα δικαιωθεί η Άλταχ

Στις 20:30 η Άλταχ υποδέχεται την Τιρόλ στο πλαίσι της 3ης αγωνιστικής του Γκρουπ Υποβιβασμού της ασυτριακής Bundesliga. Η γηπεδούχος προέρχεται από το 0-0 εκτός έδρας με τη Βόλφσμπεργκερ, ματς στο οποίο ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της, αλλά για ακόμη μια φορά έχασε πολλές ευκαιρίες και δεν κατάφερε να βρει γκολ. Η φιλοξενούμενη έκανε σημαντικό βήμα παραμονής με τη νίκη 2-1 στο Λουστενάου επί της ουραγού τοπικής Αούστρια, αλλά δεν έπεισε με την εμφάνισή της, παρόλο που προηγήθηκε με δύο τέρματα και παρόλο που από το 60′ έπαιξε με παίκτη παραπάνω. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στους 11 βαθμούς (η συγκομιδή της κανονικής περιόδου μειώνεται στο μισό στα αντίστοιχα playouts), στο +5 από την τελευταία θέση που οδηγεί στη β’ κατηγορία. Βάσει αποδόσεων, η γηπεδούχος έχει προβάδισμα νίκης, την οποία θα επιλέξουμε στο 1,80 της Interwetten.

Προγνωστικά στοιχήματος: Αυτήν τη φορά θα ανοίξει το ματς

Στις 22:00 η Λιλ υποδέχεται τη Μαρσέιγ για την 28η αγωνιστική της Ligue 1. Με δύο γκολ του Κοσοβάρου μεσοεπιθετικού Ζεγκρόβα και με εξαιρετικό ρυθμό στο παιχνίδι της, η γηπεδούχος επικράτησε δίκαια με 2-1 στο ντέρμπι τη Λανς. Βρίσκεται στο -3 από την 3η θέση και τη Μονακό και θα διεκδικήσει με… λύσσα το «εισιτήριο» γα το Champions League της επόμενης σεζόν. Η φιλοξενούμενη, από την άλλη, προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 2-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν. Ήταν η πρώτη φορά στην τρέχουσα σεζόν που χάνει στη Μασσαλία σε όλες τις διοργανώσεις. Παίζοντας με παίκτη παραπάνω στο δεύτερο ημίχρονο, της ακυρώθηκε κανονικό γκολ για το 1-1. Ήταν η 3η διαδοχική της ήττα με τον Ζαλ-Λουί Γκασέ στον πάγκο της, μετά από 5 σερί νίκες. Ξ Λιλ είναι η καλύτερη έδρα της κατηγορίας με ρεκόρ 9-3-1. Η Μαρσέιγ είναι κάκιστη μακριά από το γήπεδό της, έχοντας 2-4-7 και είναι σε κακό φεγγάρι. Μια χαρά ο άσος στο 2,20 της Interwetten.