Η Ρόμα θα αποτελέσει μια από τις στοιχηματικές επιλογές μας Φωτογραφία: Χ-AS Roma

BET

Οι στοιχηματικές προτάσεις της Δευτέρας 29/1/24

28.01.24 | 18:10

Δύο αγώνες που θα αποτελέσουν τις στοιχηματικές μας επιλογές από το πρόγραμμα της Δευτέρας 29 Ιανουαρίου 2024. Η μια θα είναι από την Τουρκία και η άλλη από την Ιταλία.

Προγνωστικά στοιχήματος: Δεν εγκαταλείπει την κορυφή η Γαλατασαράι

Η 23η αγωνιστική της Super Lig στην Τουρκία κλείνει με δύο παιχνίδια, το ένα εκ των οποίων είναι αυτό της Γαλατασαράι με την Γκαζιαντέπ. Η γηπεδούχος είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη, η οποία θα την φέρει ξανά «συγκάτοικο» με τη Φενερμπαχτσέ στην κορυφή. Προέρχεται από τη νίκη μεσοβδόμαδα με ανατροπή επί της ουραγού Ιστανμπούλσπορ, η οποία ήρθε πάρα πολύ πιο δύσκολα σε σχέση με όσα μπορεί να δείχνει το τελικό αποτέλεσμα. Μεγάλη της δύναμη αποτελεί η έδρα, καθώς σε αυτήν έχει το απόλυτο (11 στα 11). Στον αντίποδα, η φιλοξενούμενη προέρχεται από το 1-1 στην έδρα της Κόνιασπορ, παιχνίδι στο οποίο ήταν μετριότατη. Μάλιστα, στο τέλος θα μπορούσε και να χάσει, αλλά την έσωσε το δοκάρι. Γενικά δυσκολεύεται να κερδίσει, έχοντας στους 5 τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος 4 ισοπαλίες και 1 ήττα. Η Γαλατασαράι λογικά θα φτάσει στο τρίποντο που θα την κρατήσει στο… ρετιρέ της βαθμολογίας, κόντρα σε μια Γκαζιαντέπ που δεν πείθει. Μπορεί να το κάνει και με μια σχετική άνεση αν είναι εύστοχη και για τον λόγο αυτο θα επιλέξουμε τον άσο από ημίχρονο στο 1,62 της Stoiximan.

Προγνωστικά στοιχήματος: Καθήκον της Ρόμα να περάσει από το Σαλέρνο

Με την αναμέτρηση της Σαλερνιτάνα κόντρα στη Ρόμα ολοκληρώνεται η 22η αγωνιστική της Serie Α. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από το οδυνηρό 1-2 από την Τζένοα, που σήμανε την 3η σερί ήττα με αυτό το σκορ και ενώ προηγήθηκε. Είναι τελευταία και… καταϊδρωμένη και όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα σωθεί. Οι «τζιαλορόσι», από την πλευρά τους, προέρχονται από το αγχωτικό 2-1 επί της Βερόνα, στο ντεμπούτο του Ντανιέλε ντε Ρόσι στον πάγκο τους. Με λίγες ευκαιρίες βρήκε το γκολ της νίκης, αγχώθηκε στο τέλος να κρατήσει το τρίποντο. Μεσοβδόμαδα η ομάδα της πρωτεύουσας; έκανε ταξίδι-αστραπή στο Ριάντ και επικράτησε με 2-1 της Αλ Σαμπάμπ σε φιλική αναμέτρηση, όπου έπαιξαν κυρίως ρεζέρβες. Η Σαλερνιτάνα το παλεύει, αλλά προδίδεται από την άμυνά της. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει κρατήσει το μηδέν μόλις μία φορά στη σεζόν. Η Ρόμα βρίσκει βηματισμό και η ποιότητα της επιθετικής γραμμής μπορεί να κάνει τη διαφορά -ειδικά με τέτοιους αντιπάλους.

Προγνωστικά στοιχήματος: Οι προτάσεις της ημέρας

  • 19:00 Γαλατασαράι – Γκαζιαντέπ: 1/1 Ημίχρονο/Τελικό (1,62) Stoiximan
  • 21:45 Σαλερνιτάνα – Ρόμα: 2 (1,70) Novibet