Μπολόνια στοιχηματικές επιλογές ημέρας Φωτογραφία: Χ-Bologna FC 1909

Προτάσεις

Οι στοιχηματικές προτάσεις της Κυριακής 7/4/24

06.04.24 | 23:50

Γράφει: Βαγγέλης Κύρκος

Τρεις αγώνες θα αποτελέσουν τις στοιχηματικές μας επιλογές από το πρόγραμμα της Κυριακής 7 Απριλίου: από την Ιταλία, την Ολλανδία και την Αυστρία.

Προγνωστικά στοιχήματος: Με… αέρα Champions League η Μπολόνια

Στις 13:00 η Φροζινόνε υποδέχεται την Μπολόνια στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Serie A. Η φιλοξενούμενη προέρχεται από το σημαντικό το 1-1 στην έδρα της Τζένοα. Δίκαιο αποτέλεσμα, αλλά σίγουρα έβγαλε προσωπικότητα, την οποία ψάχνει στη μάχη αποφυγής του υποβιβασμού, ούσα στο +3 από την Έμπολι με την έναρξη της αγωνιστικής. Από την άλλη, η φιλοξενούμενη συνεχίζει την πορεία της ολοταχώς προς την έξοδο στο Champions League της επόμενης σεζόν, καθώς άνοιξε με το εύκολο 3-0 επί της Σαλερνιτάνα άνοιξε στους 5 βαθμούς τη διαφορά της από τη Ρόμα με τη λήξη της προηγούμενης αγωνιστικής, ενώ πλησίασε στους 2 τη Γιουβέντους. Μαζί με όλα αυτά, έχει και ένα ευνοϊκό πρόγραμμα για να εξασφαλίσει το… ταξίδι στα αστέρια. Η Μπολόνια πλέον βάζει ανωτερότητα σε σχέση με αντιπάλους επιπέδου Φροζινόνε, μια ομάδα με αμυντικές αδυναμίες. Το διπλό μοιάζει μια χαρά στο 1,83 της Interwetten.

Προγνωστικά στοιχήματος: Δεν «κολλάει» να είναι τόσο αουτσάιντερ ο Άγιαξ

Στις 15:30 η Φέγενορντ υποδέχεται τον Άγιαξ για την 29η αγωνιστική της Eredivisie. Εδώ έχουμε μια μεγάλη απόκλιση όσον αφορά τις αποδόσεις και τα ονόματα των δύο ομάδων. Η ομάδα του Ρότερνταμ θεωρείται πολύ φαβορί σε σχέση με αυτήν του Άμστερνταμ, αλλά η βαθμολογική συγκομιδή δεν μπορεί να αποτελεί το βασικό κριτήριο, ειδικά στα ντέρμπι. Άλλωστε, η γηπεδούχος προέρχεται από το 0-0 της Πέμπτης στην έδρα της Φολεντάμ, μιας ομάδας που μέχρι τότε μετρούσε 8 σερί εντός έδρας ήττες. Έτσι, έμεινε στο -9 με την έναρξη της αγωνιστικής από την πρωτοπόρο και σχεδόν σίγουρη πρωταθήτρια Αϊντχόφεν. Όχι ότι οι φιλοξενούμενοι τα πήγαν καλύτερα, καθώς έφεραν 1-1 στο «σπίτι» τους με την Γκόου Αχέντ Ιγκλς. Οι 3 βαθμοί χάθηκαν στις καθυστερήσεις και από τραγικό λάθος του τερματοφύλακα Ράμαϊ. Η Φέγενορντ είναι γενικά καλύτερη ομάδα από τον Άγιαξ, έχει και το αβαντάζ της έδρας. Ωστόσο, η εικόνα της στο προηγούμενο ματς δεν έπεισε, ενώ πλέον δεν έχει και ιδιαίτερο κίνητρο, την ώρα που ο μεγαλος της αντίπαλος θέλει το τρίποντο για να μπει πιο δυνατά στη διεκδίκηση της 4ης θέσης που δίνει «εισιτήριο» για το Europa League. Η διπλή ευκαιρία στο Χ2 έχει βάση και τη βρίσκουμε στο 2,80 της Interwettwen.

Προγνωστικά στοιχήματος: Θα παίξει τα… ρέστα της η Στουρμ Γκρατς

Στις 15:00, επίσης, η Στουρμ Γκρατς υποδέχεται τη Λίντσερ για την 3η αγωνιστική του Γκρουπ Πρωταθλητή στην αυστριακή Bundesliga. Η γηπεδούχος προέρχεται από το τεράστιο διπλό με 4-3 στην έδρα της Σάλτσμπουργκ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Με αυτό το αποτέλεσμα εξασφάλισε την παρουσία της στο παιχνίδι στο οποίο θα διεκδικήσει ξανά τον τίτλο, κόντρα στην ίδια αντίπαλο, τη Ραπίντ Βιέννης. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από ήττα, ωστόσο, εντός έδρας (0-1) ξανά με αντίπαλο τους «ταύρους». Αποτέλεσμα που ψαλίδισε πολλές από τις ελπίδες για τον τίτλο. Η φιλοξενούμενη, από την άλλη, προέρχεται από τη μη πειστική νίκη με 1-0 εντός έδρας επί της Αούστρια Κλάγκενφουρτ. Χρειάστηκε και τον γκολκίπερ της Λαβάλ για να πάρει το τρίποντο, ενώ γενικά είναι ομάδα δύσκολη στο γκολ. Η Στουρμ μπορεί να αντιδράσει στο αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής, κόντρα σε μια Λίντσερ που δεν είναι και στα καλύτερά της, παρά το ότι έχει πλησιάσει την αντίπαλό της στους 5 βαθμούς. Ο άσος έχει το προβάδισμα και τον βρίσκουμε στο 2,05 της Interwetten.