ΟΓΚΝΙΕΝ ΟΖΕΓΚΟΒΙΤΣ Φωτογραφία: Intime

Κηφισιά

Ο Οζέγκοβιτς έχει σχεδόν τα μισά γκολ της Κηφισιάς (vids)

07.04.24 | 13:01

Ήρθε στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2022 για να αντικαταστήσει τον πρώτο σκόρερ της Stoiximan Super League στην ομάδα του Βόλου, τον Τομ φαν Φερτ. To επόμενο… κατηφόρισε προς την Κηφισιά.

Ο λόγος για τον Όγκνιεν Οζέγκοβιτς ο οποίος σκοράρει καρά ριπάς δίνοντας νίκες και βαθμούς στην ομάδα του, ο οποίος διανύει μία από τις πιο παραγωγικές σεζόν στην καριέρα του.

Ο 29χρονος Σέρβος επιθετικός έχει πετύχει 15 γκολ σε 26 συμμετοχές με τη φανέλα της ομάδας των βορείων προαστίων αυτήν τη σεζόν, γεγονός που τον καθιστά ανάμεσα στους κορυφαίους σκόρερ του πρωταθλήματος. Ο Λορέν Μορόν έχει τα ίδια τέρματα, ενώ ένα παραπάνω έχει ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί με 16.

Ο Οζέγκοβιτς είναι πάνω από παίκτες όπως ο Φώτης Ιωαννίδης, ο Λιβάι Γκαρσία και ο Εζέκιελ Πόνσε. Το γεγονός πως το έχει καταφέρει αγωνιζόμενος στην Κηφισιά, η οποία δεν παράγει τόσες φάσεις όσο οι μεγάλες ομάδες, φυσικά και απογειώνει το επίτευγμά του.

Κομβικός για την Κηφισιά o Σέρβος

Η ομάδα των βορείων προαστίων έχει σκοράρει στο πρωτάθλημα 31 γκολ. Τα επίσημα στατιστικά αναφέρουν 34 τέρματα υπέρ, ωστόσο συνυπολογίζεται και το παιχνίδι με τον Βόλο που η ομάδα του Κώστα Μπράτσου το πήρε στα χαρτιά με 3-0.

Ο Οζέγκοβιτς με τα 15 του γκολ στο πρωτάθλημα έχει πετύχει σχεδόν τα μισά από αυτά της Κηφισιάς, αποδεικνύοντας ότι είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της ομάδας. Έχει καταστήσει τη χρονιά του συλλόγου σε «one man show».

Η Κηφισιά αναπνέει πλέον πιο άνετα μετά τη νίκη με 2-1 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, χάρη στα δύο τέρματα του Οζέγκοβιτς και όσο ο Σέρβος επιθετικός είναι υγιής και σε φόρμα μπορεί να αισθάνεται αισιόδοξη για την υπόθεση της παραμονής στη Stoiximan Super League.