Φωτογραφία: Intime

Superleague 2

Ιωνικός-Ολυμπιακός Β (1-0): Η φαουλάρα του Σαλαζάρ λύτρωσε τους Νικαιώτες (vid)

15.01.24 | 13:27

Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Σπανού σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, 5 βαθμούς κάτω από την πρωτοπόρο Καλλιθέα και 4 πίσω από τα Χανιά. Από την άλλη οι «ερυθρόλευκοι» παρέμειναν στους 11 βαθμούς και στην 9η θέση και ισοβαθμούν με τον Παναθηναϊκό Β.

Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα μπήκε δυναμικά στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς να καραφέρει όμως να βρει κάποιο τέρμα και έτσι έμεινε στο μηδέν το πρώτο ημίχρονο μεταξύ του Ιωνικού και του Ολυμπιακού Β.

Κορυφαίος για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Κωστούλας, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να βρει τέρμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «κυανόλευκοι» μπήκαν με καλό ρυθμό και ισορόπησαν το ματς, με κορυφαία στιγμή το γκολ του Σαλαζάρ στο 87’ που καθόρισε και το τελικό σκορ του αγώνα.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χριστοδουλής, Ιμεραλιλάι (75′ Οικονομόπουλος), Τασούλης, Κάνσολα (61′ Σερπέζης), Ντάουντα, Γιακουμάκης (75′ Λινάρδος), Γκίνη (46′ Οικονομίδης), Σόουζα, Γκαρντάφσκι (61′ Σαλίνας), Ζάχαβι, Σαλαζάρ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’: Παπαδούδης, Μπα, Φαντιγκά (19′ λ.τ. Μαρίνος), Μπαγκαλιάνης, Σγουρός (73′ Μαυρουδής), Κουτσίδης, Κεραμίδαςς, Κεϊτά, Μουζακίτης, Κωστούλας, Αργυρίου.