Νεϊμάρ Σάντος Φωτογραφία: Screenshoot

Διεθνή

Ο Νεϊμάρ σε νέα… θέση – Ο ρόλος της Σάντος

10.04.24 | 09:53

Τα τελευταία χρόνια η καριέρα του Νεϊμάρ, έχει πάρει… την «κάτω βόλτα», με τον Βραζιλιάνο να παίρνει την απόφαση να αφήσει την Ευρώπη και να ακολουθήσει όσους παίκτες πήγαν στη Σαουδική Αραβία, για να παίξει στην Αλ Χιλάλ.

Ο Βραζιλιάνος είναι ξανά τραυματίας και είναι εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα, κάτι που του έχει επιτρέψει να βρεθεί στην χώρα του για μεγάλο διάστημα, εφόσον δεν μπορεί να προσφέρει στην ομάδα του, με τη φανέλα της οποίας έχει αγωνιστεί μόλις 5 φορές.

Στη «χώρα του καφέ» άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες που συνδέουν τον Νεϊμάρ με την πρώτη του ομάδα, την Σάντος και όχι μόνο για να τελειώσει την καριέρα του εκεί.

Οι Βραζιλιάνοι τονίζουν πως ο 32χρονος μεσοεπιθετικός, εξετάζει το ενδεχόμενο, μόλις τελειώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, να επιστρέψει στην πατρίδα του και την Σαντος για να παίξει εκεί και στη συνέχεια… να την αγοράσει, μαζί με τον πατέρα του.

Να θυμίσουμε πως την περσινή σεζόν η Σάντος υποβιβάστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της από την πρώτη κατηγορία του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου.

Κάτι αντίστοιχο έχει πραγματοποιήσει άλλωστε και ο Ρονάλντο, το «Φαινόμενο», αγοράζοντας την Κρουζέιρο το 2021, βοηθώντας την ομάδα να ανέβει ξανά στην πρώτη κατηγορία.