Παυλίδης: «Θα το ξεπεράσει γρήγορα ο Σβορώνος, ξέρουμε πώς να διαχειριστούμε την κατάσταση» Φωτογραφία: ΓΑΣ Σβορώνος (Facebook)

Β Όμιλος

Σβορώνος: Στο «τιμόνι» ο Δημήτρης Παυλίδης

30.01.24 | 15:35

Ο Δημήτρης Παυλίδης, που εργαζόταν στη β΄ ομάδα των «κιτρινόμαυρων», ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Σβορώνου, όπως ανακοινώθηκε επίσημα. Το μεγάλο «στοίχημα» για τον Έλληνα τεχνικό είναι να κρατήσει στην κορυφή τους πρωτοπόρους στο Β΄ όμιλο της Γ΄ Εθνικής, παρά τον αυξημένο ανταγωνισμό.

Ο 36χρονος, που διαδέχεται τον Γιώργο Καμπερίδη έχει εργαστεί στην κατηγορία και με τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Πιερικό αύριο (31/01).

Ο νέος προπονητής για την ομάδα της Πιερίας είναι παλαίμαχος των Πιερικού, Μακεδονικού, Νάουσας, Πύδνας Κίτρους, Οδυσσέα Αναγέννησης, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, Ποσειδώνα Πόρων Πλαταμώνα Παντελεήμονα.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Με ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλιου του ΓΑΣ Σβορώνου, ο Δημήτρης Παυλίδης αναλαμβάνει την θέση του πρώτου προπονητή της ομάδας μας.
Ο 36χρονος τεχνικός του ΓΑΣ Σβορώνου Β’ θα έχει πλέον διπλό πόστο, με σύσσωμη τη διοίκηση του συλλόγου να του παρέχει ψήφο εμπιστοσύνης προκειμένου να ηγηθεί του προπονητικού επιτελείου σε μία σεζόν που οι φιλοδοξίες του ΓΑΣ είναι πολύ υψηλές.
Ο Δημήτρης αναλαμβάνει από αύριο το “τιμόνι” των “κιτρινόμαυρων” και την Τετάρτη θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του ως head coach του ΓΑΣ στη μεγάλη ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου ΕΠΣ Πιερίας κόντρα στον Πιερικό».