Φιορεντίνα στοιχηματικές επιλογές ημέρας Φωτογραφία: X-ACF Fiorentina

Προτάσεις

Οι στοιχηματικές προτάσεις της Πεμπτης 11/4/24

10.04.24 | 23:50

Γράφει: Βαγγέλης Κύρκος

Δύο αγώνες θα αποτελέσουν τις στοιχηματικές μας επιλογές από το πρόγραμμα της Πέμπτης 11 Απριλίου, ο ένας από το Europa Conference League και ο άλλος από το Κύπελλο Δανίας.

Προγνωστικά στοιχήματος: Φαβορί η Φιορεντίνα στην Τσεχία

Στις 19:45 η Βικτόρια Πλζεν υποδέχεται τη Φιορεντίνα για τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στα προημιτελικά του Europa Conference League. Η ομάδα από την Τσέχια ήταν το… λουκουμάκι στην κλήρωση και αυτό έκατσε στους «βιόλα». Δεν είναι κακή ομάδα, αλλά δεδομένα είναι η πιο αδύαμη από τις οκτώ που συνεχίζουν αυτήν τη στιγμή στη διοργάνωση. Στον προηγούμενο γύρο πέρασε το εμπόδιο της Σερβέτ στα πέναλτι, σε μια σειρά που δεν είχε γκολ (0-0 και οι δύο αγωνες). Από το ίδιο… μοτίβο δεν ξέφυγε και στο πρωτάθλημα, καθώς προέρχεται από τη «λευκή» ισοπαλία στην έδρα της Κάρβινα, ούσα τρίτη και… καταϊδρωμένη στη μάχη του τίτλου. Οι Ιταλοί στον προηγούμενο γύρο πέρασαν τη Μακάμπι Χάιφα με νίκη 4-3 στην ουδέτερη «Μπόζνικ Αρένα» της Βουδαπέστης, ενώ στο «Αρτέμιο Φράνκι» απέσπασαν το Χ με 1-1. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από την ήττα 1-0 στο Τορίνο από τη Γιουβέντους, ούσα 10η στη βαθμολογία, αλλά μπορεί να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, έχοντας το προβάδισμα στα ημιτελικά (1-0) κόντρα στην Αταλάντα. Η Φιορεντίνα είναι πιο ποιοτική ομάδα από τη Βικτόρια Πλζεν και έστω και με το ζόρι μπορεί να πάρει τη νίκη και το προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά. Το διπλό βρίσκεται στο 1,95 της Interwetten.

Προγνωστικά στοιχήματος: Μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση η Νόρτζελαντ

Στις 21:00 η Άαρχους υποδέχεται τη Νόρτζελαντ στη ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου Δανίας. Η γηπεδούχος έχει προβάδισμα, χάρη στη νίκη της με 3-2 εκτός έδρας στον πρώτο αγώνα, στον οποίο εκμεταλλεύτηκε σε μεγάλο βαθμό τις ευκιαρίες που της παρουσιάστηκαν. Στο πρωτάθλημα είναι μεν στα playoffs, αλλά δεν έχει ξεκινήσει τόσο καλά, έχοντας μια ισοπαλία και μια ήττα κατά σειρά. Το τελευταίο αποτέλεσμά της ήταν το 0-1 από τη Μίντιλαντ. Η φιλοξενούμενη, από την άλλη, έχει δύο σερί νίκες μετά την ήττα της στο Κύπελλο. η τελευταία με 2-1 επί της Κοπεγχάγης. Είναι 4η (πάνω από την τωρινή της αντίπαλο) και μπορεί ακόμη θεωρητικά να ελπίζει στον τίτλο, αφού είναι στο -8 και είναι η μόνη που ξεκίνησε το μίνι πρωτάθλημα με τρίποντα. Άλλο παιχνίδι αυτό, βέβαια, όμως η Νόρτζελαντ έχει το μομέντουμ και είναι καλύτερη ομάδα από την Άαρχους. Ίσως να μην προκριθεί στο 90λεπτο, αλλά δεδομένα μπορεί να κερδίσει στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Το διπλό έχει προβάδισμα και το βρίσκουμε στο 2,05 της Interwetten.