Νίκος Δένδιας μάσκα Παναθηναϊκός Φωτογραφία: Eurokinissi

Monobala#not

Δένδιας: «… Μην πω τώρα για τη διαιτησία με τον Άρη» (vid)

11.04.24 | 12:53

Η παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Δένδια, στο 9ο οικονομικό φόρουμ των Δελφών, περιελάμβανε και… Παναθηναϊκό.

Προς το κλείσιμο της συζήτησης ο κυβερνητικός παράγοντας ρωτήθηκε και για το «τριφύλλι», την ομάδα που ως γνωστό υποστηρίζει ένθερμα.

Συγκεκριμένα στο ερώτημα, για το αν «βλέπει» τους «πράσινους» να παίρνουν το νταμπλ στην Ελλάδα και την ομάδα μπάσκετ του συλλόγου να κατακτά την Euroleague και το πρωτάθλημα της Basket League, στάθηκε στις δυσκολίες που υπάρχουν, αλλά δεν ξέχασε τη διαιτησία του αγώνα με τον Άρη!

«Είχα την ευτυχία να δω τον Παναθηναϊκό να κάνει απίστευτα πράγματα και θίξατε ένα ευαίσθητο σημείο της καρδιάς μου. Ήμουν μέσα στο Άμστερνταμ Αρίνα, όταν νικήσαμε τον Άγιαξ με 1-0.

Ήμουν παιδάκι μέσα στη Λεωφόρο όταν κερδίσαμε την Γιουβέντους με 4-2. Θυμάμαι στην ασπρόμαυρη τηλεόραση να κερδίζουμε τον Ερυθρό Αστέρα με 3-0.

Έχω ζήσει μεγάλες στιγμές για τον Παναθηναϊκό», τόνισε ο Νίκος Δένδιας και συνέχισε:

«Θα προσπαθήσουμε και φέτος αλλά τα πράγματα είναι δύσκολα. Τα πήγαμε πολύ καλά με τον Άρη, κερδίσαμε 2-0. Μην πω τώρα για τη διαιτησία», ανέφερε χαρακτηριστικά.