O Σωκράτης Οφρυδόπουλος μίλησε για τη νίκη του Λεβαδειακού Φωτογραφία: Intime

Λεβαδειακός

Οφρυδόπουλος: «Σημαντικοί οι τρεις βαθμοί για Λεβαδειακό, κρατάμε τη διαφορά με αγώνα λιγότερο»

30.01.24 | 16:52

Για τη νίκη με την ΑΕΚ Β’ στο Σεραφίδειο, με 1-0 χάρη στο γκολ του Τσιριγώτη, μίλησε στο «Action 24» ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

Ο προπονητής των Βοιωτών εστίασε στη μεγάλη βαθμολογική αξία της νίκης, που διατηρεί τους «πράσινους» στο +3 από την ΑΕΛ και μάλιστα με αγώνα λιγότερο.

Αναλυτικά η τοποθέτηση:

«Είχαμε ένα ημίχρονο καλό, στο οποίο σκοράραμε. Χάσαμε και κάποιες ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να διπλασιάσουμε τα τέρματά μας. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν σα να μην έγινε για εμάς, πιο πολύ μια μετριότητα ήταν και από τις δυο ομάδες νομίζω. Και στο τέλος αυτό που κρατάμε είναι τους τρεις βαθμούς. Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί το πρώτο, θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι. Οι τρεις βαθμοί είναι το σημαντικό, κρατάς τη διαφορά, έχεις ένα αγώνα λιγότερο και περιμένουμε το επόμενο παιχνίδι. Στη Β΄ Εθνική όλοι οι αγώνες είναι σημαντικοί, όλοι δίνουν τρεις βαθμούς. Δε μπορείς να μην υπολογίζεις αντιπάλους και ομάδες, ανεξαρτήτως της βαθμολογικής τους θέσης. Θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στον Παύλο Κυριακίδη της Νίκης Βόλου για τη μεγάλη απώλεια της γυναίκας του και του δίνουμε κουράγιο».