Νότιγχαμ Φόρεστ στοιχηματικές επιλογές ημέρας Φωτογραφία: Χ-Nottingham Forest

Προτάσεις

Οι στοιχηματικές προτάσεις του Σαββάτου 13/4/24

12.04.24 | 23:50

Γράφει: Βαγγέλης Κύρκος

Τρεις αγώνες θα αποτελέσουν τις στοιχηματικές μας επιλογές από το πρόγραμμα του Σαββάτου 13 Απριλίου, ο ένας από την Ιταλία, ο άλλος από την Τουρκία και ο τρίτος από την Αγγλία.

Προγνωστικά στοιχήματος: Με φόρα για τη Serie A η Κόμο

Στις 15:00 η Κόμο υποδέχεται την Μπάρι για την 33η αγωνιστική της Serie B. Η γηπεδούχος τρέχει ένα εξαιρετικό ρεκόρ 5-0-1 στα τελευταία 6 παιχνίδια. Βρίσκεται στη 2η θέση που οδηγεί απευθείας στη μεγάλη κατηγορία, στο +2 από την τρίτη Κρεμονέζε. Τελευταίο αποτέλεσμα η νίκη της με 2-1 στην έδρα της Καταντσάρο. Η φιλοξενούμενη, από την άλλη, δεν έχουν κερδίσει στα τελευταία 7 παιχνίδια τους, στα οποία έχουν ρεκόρ 0-2-5. Τελευταίο αποτέλεσμα η ήττα με 2-1 εντός έδρας από την ομάδα της Κρεμόνα, που τη φέρνει να «φλερτάρει» με τα playouts. Η νίκη της Κόμο επί της Μπάρι έχει προβάδισμα και ο άσος στο 1,73 της Interwetten είναι μια χαρά αποδοση.

Προγνωστικά στοιχήματος: Βγάζει αντίδραση η Ανκαραγκουτσού

Στις 16:00 η Ανκαραγκουτσού υποδέχεται την Γκαζιαντέπ για την 32η αγωνιστική της Super Lig. Η γηπεδούχος ήταν καλύτερη της Αντάλιασπορ εκτός έδρας, αλλά περιορίστηκε στην ισοπαλία 1-1. Το αποτέλεσμα αυτό την κρατά στη μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού, ούσα στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Η φιλοξενούμενη προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 3-0 από την Αλάνιασπορ. Οταν θυμήθηκε να παίξει, ήταν αργά. Παρηγοριά στον… άρρωστο τα τρία δοκάρια από το 79’ και έπειτα, καθώς είναι στο -2 από τη ζώνη του υποβιβασμού και δείχνει να μην υπάρχει ιδιαίτερη πίστη στις δυνάμεις της. Η εικόνα των δύο ομάδων δείχνει ότι η Ανκαραγκουτσού μπορεί να πάρει τη νίκη κόντρα σε μια προβληματική Γκαζιαντέπ. Ο άσος προσφέρεται στο 1,90 της Interwetten.

Προγνωστικά στοιχήματος: Το κίνητρο είναι με τη Νότιγχαμ Φόρεστ

Στις 17:00 η Νότιγχαμ Φόρεστ υποδέχεται τη Γουλβς για την 33η αγωνισιτκη της Premier League. Η γηπεδούχος βρίσκεται οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ισόβαθμη με τη Λούτον της οποίας υπερισχύει σε αυτήν την περίπτωση. Κόντρα στην Τότεναμ εκτός έδρας δεν είχε ιδιαίτερες ελπίδες και έχασε με 3-1. Όμως, την αμέσως προηγούμενη αγωνιστική έκανε το καθήκον της και νίκησε με το ίδιο σκορ (3-1) τη Φούλαμ. Από την άλλη, η φιλοξενούμενη δεν διεκδικεί ουσιαστικά κάτι και στο αμέσω προηγούμενο παιχνίδι της έχασε με 2-1 εντός έδρας από τη Γουέστ Χαμ. Η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει το κίνητρο, συν τον Νούνο Εσπίριτο Σάντος στον πάγκο της, ο οποίος γνωρίζει καλά τα… κατατόπια στο Γουλβερχάμπτον. Ο άσος έχει το προβάδισμα, τον οποίο βρίσκουμε στο 2,20 της Interwetten.