Θόδωρος Καρυπίδης Άρης τελικός Κυπέλλου Ελλάδας Φωτογραφία: Eurokinissi

Άρης

Καρυπίδης για τον τελικό Κυπέλλου: «Στο Πανθεσσαλικό ακόμη και χωρίς κόσμο»

13.04.24 | 11:46

Ανένδοτος παραμένει ο διοικητικής ηγέτης της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, για το θέμα της διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson σε άλλο γήπεδο πέραν του Πανθεσσαλικού στον Βόλο.

Χαρακτηριστικό της στάσης του στο θέμα, είναι δεν περίμενε καν μέχρι την προσεχή Δευτέρα (15/4) και τοποθετήθηκε ήδη από την Παρασκευή 12 Απριλίου. Παρά το γεγονός ότι θα ήθελε πολύ περισσότερα από 4.000 για κάθε φιναλίστ, σε περίπτωση που ο τελικός γίνει με κόσμο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, επιμένει πως σε καμία περίπτωση δεν θέλει το παιχνίδι να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης επανήλθε το πρωί του Σαββάτου (13/4) και με ανάρτησή του στο Instagram, η οποία έχει μια φωτογραφία του και παρουσιάζεται ως θέση της ΠΑΕ Άρης, αναφέρει: «Στο Πανθεσσαλικό ακόμη και χωρίς κόσμο».

Όπως φαίνεται ξανά, παραμένει κάθετος και επιμένει να γίνει ακριβώς ό,τι αναφέρει η προκήρυξη του φετινού θεσμού. Αυτό το οποίο λέει από την πρώτη στιγμή που ο Άρης προκρίθηκε επί του Παναιτωλικού στο φετινό τελικό.

Υπενθυμίζεται ότι στη διάρκεια της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ που έγινε την Παρασκευή (12/4), είχε αναφέρει ότι «με την προϋπόθεση διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου παρουσία φιλάθλων των δύο ομάδων, θα αναλάβω εγώ την πληρωμή των 70.000 ευρώ».