Έκλεισε ο Ανσαριφάρντ στον Άρη Φωτογραφία: Intime

Άρης

Έκλεισε ο Ανσαριφάρντ στον Άρη – Πηγαίνει για άλλες δύο προσθήκες

31.01.24 | 10:54

Οριστική είναι η συμφωνία του Άρη με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, καθώς ο Ιρανός επιθετικός επιστρέφει στην Ελλάδα.

Το βράδυ της Τρίτης (30/1) οι άνθρωποι του Άρη ήταν σε προχωρημένες επαφές με αυτούς της Ομόνοιας για να ντύσουν στα κίτρινα τον 33χρονο επιθετικό. Οι εξελίξεις έτρεξαν γρήγορα και ο Ανσαριφάρντ θεωρείται ήδη παίκτης του Άρη.

Ο κυπριακός σύλλογος ήταν διατεθειμένος να αφήσει τον 102 φορές διεθνή επιθετικό και έτσι η υπόθεση της μεταγραφής του έγινε ακόμη πιο εύκολη. Αυτό έγινε το πρωί της Τετάρτης (31/1).

Η ανακοίνωση της Ομόνοιας: «Ενημερώνουμε πως έχει λυθεί κοινή συναινέσει η συνεργασία μας με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο Καρίμ κατέγραψε 61 συμμετοχές με τη φανέλα της Ομόνοιας, τις οποίες συνδύασε με 10 γκολ και 10 ασίστ, ενώ είχε σημαντική συμβολή στην πορεία για την κατάκτηση του 16ου κυπέλλου της ιστορίας μας».

Επιλογή του Μάντζιου ο Ανσαριφάρντ

Ο Ανσαριφάρντ έχει την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2 γκολ και 3 ασίστ σε 20 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα, Σούπερ Καπ και προκριματικά Conference League.

Ο γεννημένος στο Αρνταμπίλ ποδοσφαιριστής, που είχε μετακομίσει στην Ομόνοια το καλοκαίρι του 2022 από την ΑΕΚ (82 συμμετοχές/20 γκολ, 2 ασίστ) ενώ στο παρελθόν φόρεσε τις φανέλες των Πανιωνίου (51 συμμετοχές/15 γκολ, 5 ασίστ) και Ολυμπιακού (48 συμμετοχές/22 γκολ, 8 ασίστ).

Ο Ιρανός έρχεται για εναλλακτική επιλογή στην κορυφή της επίθεσης, ώστε να πάρει ανάσες ο Λορέν Μορόν, ενώ θεωρείται προσωπική επιλογή του Άκη Μάντζιου. Άλλωστε, ο Έλληνας τεχνικός γνωρίζει καλά τον παίκτη από τη συνύπαρξή τους στον Πανιώνιο.

Τί γίνεται με τους… άλλους δύο που θέλει ο Άρης

Ωστόσο, στον Άρη δεν υπάρχει στο προσκήνιο μόνο η περίπτωση του Καρίμ Ανσαριφάρντ, αλλά και το ανοικτό παράθυρο για άλλες 1-2 κινήσεις σε θέσεις που είναι λίγο-πολύ γνωστές.

Οι «κίτρινοι» έχουν ακόμα μία συγκεκριμένη λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας από την αγορά της Ισπανίας, την οποία προσπαθούν να κλείσουν. Την ίδια στιγμή παραμένει ερωτηματικό εάν ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης θα κινηθεί για χαφ μετά από μια μεταγραφή που δεν προχώρησε τις προηγούμενες ημέρες.