Οι οπαδοί της ΑΕΚ αποθεώνουν την αποστολή της ομάδας έξω από το ξενοδοχείο Φωτογραφία: Intime

ΑΕΚ

Στο ξενοδοχείο της ΑΕΚ οι οπαδοί της για «ντόπες» ενόψει Άρη

14.04.24 | 12:34

H Original έκανε κάλεσμα στον κόσμο της ΑΕΚ να δώσει το «παρών» στο ξενοδοχείο που καταλύει η αποστολή στη Νέα Ερυθραία, προκειμένου να συνοδεύσει την ομάδα στο δρόμο για το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας για τον αγώνα με τον Άρη (20:30, Cosmote Sport 1 HD).

Ο κόσμος της Ένωσης θέλει να περάσει μήνυμα νικών και τίτλου στην ομάδα και -όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι οπαδοί- η ίδια πρωτοβουλία θα ισχύσει σε όλους τους εναπομείναντες αγώνες εντός Αττικής.

«Αδέρφια μας ΑΕΚτζήδες: Τούτες τις ώρες δεν περισσεύει κανείς. Όλοι μας ενωμένοι, δίπλα στην αγέλη του δικού μας Ματίας θα τα καταφέρουμε. Η ΑΕΚ μας κλείνει τα 100 της χρόνια και το μόνο που της αξίζει είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η κατάκτηση της κορυφής ξανά και ξανά και ξανά. Διψάμε για την κούπα. Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο. Θα μας βρουν όλοι μπροστά τους. Κόντρα σε όλους και σε όλα στις 12 Μάϊου η Φιλαδέλφεια θα φλέγεται από τα πανηγύρια. Όλοι μαζί θα πάρουμε αυτό τον τίτλο. Για αυτό λοιπόν η οικογένεια της Original καλεί σε ενωσίτικη πανστρατιά το λαό μας. Την Κυριακή στις 6 το απόγευμα όλοι στο ξενοδοχείο να συνοδέψουμε στον Ναό τους πρωταθλητές. Εμείς θα το σηκώσουμε, μόνο εμείς», αναφέρει το μήνυμα των οργανωμένων.