Το colpo grosso της ΑΕΚ με Λιούμπιτσιτς προκάλεσε οργή στους Bad Blue Boys

ΑΕΚ

Το colpo grosso της ΑΕΚ με Λιούμπιτσιτς προκάλεσε οργή στους Bad Blue Boys

31.01.24 | 13:43

Η ΑΕΚ κάνει δικό της τον Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, μεταγραφή που προκάλεσε ενθουσιασμό στους περισσότερους οπαδούς της. Ωστόσο, δεν φαίνεται ότι όλοι είναι το ίδιο χαρούμενοι.

Στους οργανωμένους οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, οι οποίοι είναι γνωστοί για τη χουλιγκανική τους δράση, με αποκορύφωμα όσα έγιναν το περασμένο καλοκαίρι με τα επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, την ημέρα που δολοφονήθηκε ο Μιχάλης Κατσούρης, δεν άρεσε καθόλου η μεταγραφή του 24χρονου χαφ. Τα σχόλια κατά της διοίκησης του κροατικού συλλόγου να είναι οργισμένα με την εξέλιξη αυτή.

Οι οργισμένοι οπαδοί έχουν κατακλύσει με σχόλια τα social media της ομάδας. Ενδεικτικά κάποια από αυτα: «Τελικά κάνετε δουλειές με την ΑΕΚ, δεν ντρέπεστε λίγο;», «Υπάρχει κανείς κανονικός σε αυτά τα γραφεία;; Θα πουλήσετε τον Λιούμπιτσιτς στην ΑΕΚ; Αφήστε το αγόρι να παίξει εκεί που πρέπει», «Ο Λιούμπιτσιτς στην ΑΕΚ;;;; Ε, δεν έχετε τίποτα ιερό. Καταραμένοι…».

Το χρονικό της μεταγραφής του Λιούμπιτσιτς στην ΑΕΚ

Η μεταγραφή του Λιούμπιτσιτς στην ΑΕΚ πέρασε από… χίλια κύμματα. Αρχικά οι δύο πλευρές τα είχαν βρει, αλλά στη συνέχεια οι αντιδράσεις των οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έφεραν ένα προσωρινό «φρένο».

Η Ένωση ανέβασε την προσφορά της για να καμφθούν οι όποιες αντιστάσεις, ο παίκτης πίεζε να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα, ενώ σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μετακίνησης του στην Αθήνα φαίνεται ότι έπαιξε και ο Ντομαγκόι Βίντα, ο οποίος διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ενώ κρατούσε… στην πρίζα και τον ίδιο τον Λιούμπιτσιτς.

Πήρε την πρώτη πτήση και έρχεται Ελλάδα για να υπογράψει

Ο 24χρονος μέσος αναμένεται να φτάσει στο «Ελ. Βενιζέλος» σήμερα (31/1) στις 14:45 με πτήση από το Βελιγράδι, προκειμένου να περάσει ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει με τους «κιτρινόμαυρους».

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κροατία, ο Λιούμπισιτς θα υπογράψει 5ετές συμβόλαιο, με το κόστος της μεταγραφής να ανέρχεται στα 5.000.000 ευρώ, ενώ αναφέρεται ότι υπάρχει ποσοστό μεταπώλησης χωρίς να γίνονται γνωστές παραπάνω λεπτομέρειες. Η αμοιβή του παίκτη προβλέπεται γύρω στα 600.000 ευρώ τον χρόνο.