ΚΩΣΤΑΣ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟΣ

Δ Όμιλος

Φραντζέσκος: «Στόχος μας το απόλυτο ως το τέλος – Αδικήσαμε τους εαυτούς μας»

15.04.24 | 10:03

Νίκες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, ήταν το μήνυμα του Κώστα Φραντζέσκου μετά τη νίκη επί του Ατσαλένιου κόντρα στον Ατρόμητου Πειραιά με 2-0, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής του Δ’ Ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο προπονητής της κρητικής ομάδας, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί στον αντίπαλο του «να επιστρέψει ξανά εκεί που ανήκει». Επιπλέον, τόνισε ότι βαθμολογικά ο ΠΟΑ έχει αδικήσει τον εαυτού του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Φραντζέσκου:

Για τη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο Πειραιά: «Ελέγξαμε από την αρχή το παιχνίδι, βάλαμε το γκολ από πολύ νωρίς, ήμασταν καλύτεροι σε όλους τους τομείς και πιστεύω πήραμε δίκαια την νίκη. Εύχομαι ο Ατρόμητος να επιστρέψει ξανά εκεί που ανήκει».

Για τη συνέχεια και τα εναπομείναντα ματς του πρωταθλήματος: «Μας ενδιαφέρει μόνο η ομάδα μας και στόχος μας για την συνέχεια είναι οι νίκες και το απόλυτο ως το τέλος, γιατί βαθμολογικά έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας και θέλουμε να πάρουμε όλους τους βαθμούς που μπορούμε ως το τέλος».