Φωτογραφία: Intime

Ατρόμητος

Το ραντεβού για Ίλιτς και τα συμβόλαια που… καίνε

15.04.24 | 20:04

Γράφει: Βασίλης Ποντικός

Μπορεί το ιδιοκτησιακό να είναι το βασικό ζήτημα στον Ατρόμητο, όμως οι διοικούντες την ΠΑΕ, κοιτάζουν παράλληλα την επόμενη μέρα του συλλόγου σε αγωνιστικό επίπεδο.

Πρώτο μέλημα είναι η ανανέωση της συνεργασίας με τον τεχνικό της ομάδας, Σάσα Ίλιτς, με τον οποίο σύμφωνα με πληροφορίες του monobala.gr έχουν γίνει συζητήσεις, ενώ αναμένεται να υπάρξει ένα ραντεβού τις προσεχείς ημέρες.

Τόσο η ΠΑΕ, όσο και ο Σέρβος προπονητής, έχουν μια πολύ καλή συνεργασία για αυτό επιδιώκουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και τη νέα σεζόν, προκειμένου να σχεδιάσουν, από κοινού την επόμενη μέρα.

Μάλιστα στο Περιστέρι, θεωρούν ότι έχουν μείνει αρκετά πίσω στα πλάνα τους για τη νέα σεζόν, καθώς εκκρεμούν ζητήματα ανανεώσεων ποδοσφαιριστών αλλά και ενίσχυσης της ομάδας σε σημεία που κρίνεται ότι χρειάζεται.

Λήγουν τα συμβόλαια των βασικών

Πρόβλημα για την ΠΑΕ ενόψει της νέας χρονιάς, αποτελεί το γεγονός πως πολλοί από τους βασικούς ποδοσφαιριστές το καλοκαίρι μένουν ελεύθεροι.

Κάποια από τα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι είναι εκείνα των Ασεβέδο, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Φριντζόνσον, Κουέν, Καμαρά, Ρομπάιγ, Ντιρκς, Αντζιέλσκι, Τσιντώντα, Μαρκετζιάνι και Βαλένσια.

Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές, αποτέλεσαν βασικό γρανάζι στην φετινή παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League.

Παράλληλα, στην ΠΑΕ θέλουν να βρουν φόρμουλα, ώστε να κρατήσουν τον Πιέρ Κούντε και τη νέα χρονιά, με μοναδικό αγκάθι να είναι το μεγάλο συμβόλαιο που είχε με τον Ολυμπιακό, από όπου ήρθε σαν δανεικός και το οποίο λήγει το καλοκαίρι.

Τέλη Ιουνίου, επίσης λήγει και το συμβόλαιο του αρχηγού της ομάδας Κυριάκου Κιβρακίδη. Μάλιστα ο παίκτης, όπως σας είχε αποκαλύψει το monobala.gr θα αποτελέσει, παρελθόν από τον σύλλογο μετά από δέκα χρόνια.