Ρόμα Μίλαν στοιχηματικές προτάσεις ημέρας Φωτογραφία: X-AS Roma English

Προτάσεις

Οι στοιχηματικές προτάσεις της Πέμπτης 18/4/2024

17.04.24 | 23:50

Γράφει: Βαγγέλης Κύρκος

Μια ρεβάνς των προημιτελικών του Europa League και ένας επαναληπτικός από το Europa Conference League θα αποτελέσουν τις στοιχηματικές μας επιλογές από το πρόγραμμα της Πέμπτης 18 Απριλίου.

Προγνωστικά στοιχήματος: Δεν το έχουν τελευταία με το γκολ οι «βιόλα»

Στις 19:45 η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Βικτόρια Πλζεν, στη ρεβάνς του 0-0 της Τσεχίας για τα προημιτελικά του Europa Conference League. Οι «βιόλα» δεν κατάφεραν να βρουν λύσεις κόντρα στη μαζική άμυνα της τσεχικής ομάδας στο πρώτο ματς. Δημιούργησε ελάχιστα και στο τέλος βολεύτηκε στο 0-0. Εδώ και μερικές εβδομάδες αντιμετωπίζουν θέμα στο σκοράρισμα, έχοντας μόλις 4 γκολ στα τελευταία 6 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα όπου είναι 10οι, προέρχονται από το εντός έδρας 1-1 με την Τζένοα. Η φιλοξενούμενη προσέγγισε το ματς στο γήπεδό της με τη λογική ότι η «λευκή» ισοπαλία ήταν ανάμεσα στα θετικά σενάρια ενόψει της ρεβάνς. Δεν θα ανοιχτεί ξανά, θα ψάξει να βρει σε κόντρα ό,τι καλύτερο. Την Κυριακή (14/4) έκαμψε την αντίσταση της Σλάβια Πράγας και επικράτησε με 1-0, μειώνοντας στο -12 από την κορυφή ενόψει playoffs. Με τα επιθετικά θέματα της Φιορεντίνα και τη σφιχτή προσέγγιση της Βικτόρια Πλζεν, δεν αποκλείεται νέο Under 2,5 που βρίσκουμε στο 1,97 της Interwetten.

Προγνωστικά στοιχήματος: Θα ψάξει ανατροπή και θα ανοιχεί η Μίλαν

Στις 22:00 η Ρόμα υποδέχεται τη Μίλαν στη ρεβάνς του υπέρ της 1-0 για τα προημιτελικά του Europa League. Οι «τζιαλορόσι» πήραν το προβάδισμα χάρη στην έξυπνη τακτική τους, καθώς αποδιοργάνωσαν τους γρήγορους ακραίους των αντιπάλων και ένιωσαν ελάχιστη απειλή, παρά μόνο προς το τέλος. Στη Serie A η εκτός έδρας δοκιμασία με την Ουντινέζε τελείωσε λίγο μετά το 70′, όταν ο Εντικά κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο (ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του). Οι «ροσονέρι» μπλόκαραν στην αναμέτρηση του «Σαν Σίρο», αν και είχαν δικαιολογία τη διαιτησία του Τουρπέν και ένα πέναλτι που δεν δόθηκε στο τέλος. Πάντως, δεν άξιζαν κάτι παραπάνω, ενώ προβληματική ήταν η εικόνα τους και στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος με τη Σασουόλο εκτός έδρας που έληξε 3-0. Έκαναν μεγάλο rotation, καθώς άλλαξαν τα 8/11 της ενδεκάδας, κάτι που επηρέασε στην εξέλιξη του σκορ, αφού έμειναν δύο φορές πίσω στο σκορ με 2 γκολ. Η Ρόμα έχει το προβάδισμα και η Μίλαν είναι αναγκασμένη να ανοιχτεί για να βρει το γκολ, κόντρα σε μια ομάδα που ξέρει να εκμεταλλεύεται καταστάσεις. Το αμφίσκορο έχει αρκετές πιθανότητες, το έχουν επιβεβαιώσει οι δύο ομάδες 8 διαδοχικές φορές πριν την προηγούμενη μεταξύ τους αναμέτρηση. Βρίσκουμε το G/G στο 1,70 της Interwetten.