Φώτης Ιωαννίδης Παναθηναϊκός περιβραχιόνιο Φωτογραφία: Intime

Παναθηναϊκός

«Η Σεβίλλη βγαίνει εκτός παιχνιδιού για Ιωαννίδη»

18.04.24 | 10:35

«Ένας από τους μεγάλους στόχους για την επίθεση της Σεβίλλης, δείχνει να απομακρύνεται», αναφέρει η ιστοσελίδα Estadio Deportivo, αναφερόμενη στον Φώτη Ιωαννίδη.

Ο στράικερ του Παναθηναϊκού παραμένει ένα από τα πιο hot ονόματα του επικείμενου μεταγραφικού παζαριού και σχεδόν καθημερινά συνδέεται με πολλά ευρωπαϊκά κλαμπ.

Πρόσφατα, στο τιμ των ομάδων που τον «γλυκοκοιτάζουν» μπήκε και η Σεβίλλη, με τον ανταγωνισμό, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, να είναι αρκετά μεγάλος. Σε βαθμό που να κρατά τον παίκτη μακριά από το «Σάντσεθ Πιθχουάν» για την επόμενη σεζόν.

Οι αλλαγές που θα γίνουν στην ομάδα της Ανδαλουσίας μετά το τρέχον πρωτάθλημα, θεωρούνται επιβεβλημένες. Οι πιο πολλές θα αφορούν την ενδεκάδα. Ήδη, οι σκάουτερ του κλαμπ «χτενίζουν» την αγορά προς αναζήτηση νέων μεταγραφικών στόχων και εκεί εμφανίζεται το όνομα του Ιωαννίδη.

Με τον Μαριάνο να τελειώνει το συμβόλαιό του, τον Ράφα Μιρ να να μην συνεχίζει και τον Βέλιθ να επιστρέφει στην Τότεναμ μετά τον δανεισμό του η ανάγκη απόκτησης επιθετικού είναι επιτακτική με την επιλογή του Έλληνα διεθνούς να θεωρείται εξαιρετική, αλλά ταυτόχρονα πολύ δύσκολη. Διότι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ισπανικού Μέσου, ο άσος του Παναθηναϊκού αποτελεί μεταγραφικό στόχο αρκετών ομάδων και η κατάσταση είναι αρκετά περίπλοκη.

«Ζαλίζονται» με το ποσό για τον Ιωαννίδη στη Σεβίλλη

Η μη συμμετοχή της Σεβίλλης στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης περιόδου, πέρα από την απώλεια εσόδων που συνεπάγεται, αποτελεί ερωτηματικό για τους παίκτες, που -υπό άλλες συνθήκες- θα έβλεπαν την προοπτική να συνεχίσουν την καριέρα τους εκεί ως εξαιρετική.

Στη Σεβίλλη φαίνεται πως γνωρίζουν ότι η… τιμή εκκίνησης για τον 24χρονο επιθετικό δεν θα είναι καθόλου μικρή.

«Στην Ελλάδα ακούγεται ότι ο Παναθηναϊκός ζητά 20 εκατομμύρια για να ανοίξει την πόρτα της εξόδου στον κορυφαίο σκόρερ του, Ιωαννίδη , ο οποίος έχει και συμβόλαιο μέχρι το 2027. Αυτό το νούμερο διαγράφει το όνομα του Έλληνα από τη “βάση δεδομένων” του Βίκτορ Όρτα για τη Σεβίλλη», αναφέρεται στο κείμενο.

Ό,τι και να λέγεται και να γράφεται, πάντως, στον Παναθηναϊκό δεν βάζουν πωλητήριο στον ποδοσφαιριστή, ενώ και ο ίδιος ο Ιωαννίδης δεν «καίγεται» να φύγει, καθώς βλέπει το μέλλον του στους «πράσινους».