Ντομινίκ Λιβάκοβιτς Φενέρμπαχτσε Φωτογραφία: X-Fenerbahçe SK

UEFA EUROPA CONFERENCE LEAGUE

Φροντιστήριο στον Λιβάκοβιτς από Καρτάλ – «Κλειδί» για τη Φενέρμπαχτσε ο Κροάτης

18.04.24 | 11:41

Πολύ σημαντικό είναι (και) για τη Φενέρμπαχτσε η αποψινή (22:00, Cosmote Sport 4) αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, στη ρεβάνς της ήττας της με 3-2 στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τα προημιτελικά του Conference League.

Η τουρκική ομάδα στηρίζει πολλά στον Ντομινίκ Λιβάκοβιτς, ο οποίος στο ματς του Φαλήρου δεν ήταν τόσο καλός, με αποτέλεσμα η εστία του να παραβιαστεί τρεις φορές. Βεβαίως, σε κανένα από τα τρία γκολ δεν ευθυνόταν, ωστόσο στο Καντικόι (όπου εδρεύει το «Σουκρού Σαράτσογλου») περίμεναν από αυτόν μια απόκρουση κλάσης. Όπως έκανε στο ματς του πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Φατίχ Καραγκιουμρούκ.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Λιβάκοβιτς ψηφίστηκε από τον κόσμο της Φενέρ ως ο καλύτερος παίκτης της ομάδας στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, παρά το γεγονός ότι οι Τζέκο και Μπατσουαγί «έγραψαν» με τα γκολ τους την ανατροπή.

Ο Ισμαΐλ Καρτάλ περιμένει και αυτός πολλά από τον γκολκίπερ του και για τον λόγο αυτό, σύμφωνα με τη Sabah, θέλησε να του εκφράσει τη στήριξή του και του ζήτησε να είναι ιδιαίτερα προσεχτικός απόψε, όπου θα έχει δύσκολο έργο.

«Η ρεβάνς με τον Ολυμπιακό δεν θα είναι εύκολη και θα έχεις μεγάλη δουλειά. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Ξέρουμε τις δυνατότητές σου. Δεν έχω αμφιβολία ότι θα συνεχίσεις τις επιτυχημένες σου εμφανίσεις», φέρεται να είπε ο Καρτάλ στον διεθνή Κροάτη γκολκίπερ.