ΑΕΚ - Ολυμπιακός Φωτογραφία: Eurokinissi

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Οι δεδομένες αναβολές στη Super League μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού

19.04.24 | 10:04

Η κορυφαία ευρωπαϊκή στιγμή στην ιστορία του Ολυμπιακού, που  «γράφτηκε» το βράδυ της Πέμπτης (18/4) στο «Σουκρού Σαράτσογλου» της Κωνσταντινούπολης, φέρνει κάποιες δεδομένες αναβολές στα playoffs της Stoiximan Super League.

Η «ερυθρόλευκη» πρόκριση εις βάρος της Φενέρμπαχτσε στους ημιτελικούς του Europa Conference League αναμένεται να έχει άμεση επιρροή στο ελληνικό πρωτάθλημα και δη στη εν εξελίξει διαδικασία του γκρουπ που κρίνει τον πρωταθλητή και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Οι δύο ημιτελικοί με την Άστον Βίλα είναι προγραμματισμένοι για τις 2 και 9 Μαΐου αντίστοιχα. Όπερ σημαίνει, πως κάποιες αναμετρήσεις των Πειραιωτών στο μίνι πρωτάθλημα που διεξάγεται, θα πρέπει να αναβληθούν.  Η πρώτη είναι αυτή της 1ης Μαΐου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, το εξ αναβολής ματς της 5ης αγωνιστικής των playoffs, που είχε μεταφερθεί για την Πρωτομαγιά.

Σίγουρα η διοργανώτρια αρχή θα πρέπει να βρει και νέα ημερομηνία για το προγραμματισμένο για τις 8 Μαΐου παιχνίδι, Ολυμπιακός – ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για 9η αγωνιστική των playoffs.

Το πρόβλημα διογκώνεται ακόμη περισσότερο, μιας και δεν υπάρχουν κενές ημερομηνίες, εκτός κι αν οι ερυθρόλευκοι παίξουν ανήμερα του Πάσχα (!) ή το πρωτάθλημα ή ο τελικός κυπέλλου πάει μία εβδομάδα πιο μπροστά.

Κανείς δεν ξέρει εάν η Λίγκα προβεί στην αναβολή ολόκληρης της 9ης αγωνιστικής, που έχει οριστεί για τις 8 Μαΐου, μία ημέρα νωρίτερα από τον δεύτερο ημιτελικό του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα.

Οι αναμετρήσεις της 9ης αγωνιστικής των playoffs (όλες στις 19:00):

  • Ολυμπιακός – ΑΕΚ
  • ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός
  • Λαμία – Άρης