Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Νέα ημερομηνία για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός – Όλα δείχνουν 12 Μαΐου

19.04.24 | 21:04

Γράφει: Πάρης Τσελεπίδης

Ντόμινο εξελίξεων στα playoffs της Stoiximan Super League η πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Europa Conference League.

Οι δύο ημιτελικοί των Πειραιωτών με την Άστον Βίλα, στις 2 και στις 9 Μαΐου, οδηγούν ολοταχώς προς αλλαγή ημερομηνίας στο καλεντάρι τόσο στο εξ αναβολής παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής των playoffs του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό όσο και των δύο τελευταίων αγωνιστικών.

Σύμφωνα με όσα συζητήθηκαν μεταξύ των αρμοδίων, λίγες ώρες μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε, το παιχνίδι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός θα μεταφερθεί από την Μεγάλη Τετάρτη (1/5) την Κυριακή 12 Μαΐου. Το πρόβλημα που δημιουργείται είναι ότι εκείνη την ημερομηνία είναι προγραμματισμένη η 10η αγωνιστική των playoffs της Super League που όπως και η 9η θα χρειαστεί μεταφερθούν μία εβδομάδα αργότερα.

Πιο συγκεκριμένα αυτό σημαίνει ότι η 9η «στροφή» θα πραγματοποιηθεί στις 15/5 και η 10η αντίστοιχα στις 19/5. Τι σημαίνει όμως αυτό; Ότι σε περίπτωση που το συγκεκριμένο σενάριο πάρει σάρκα και οστά τότε ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson είναι αδύνατον να διεξαχθεί στις 18 Μαΐου όπως είναι προγραμματισμένος. Κάτι τέτοιο αναμένεται να πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων τις επόμενες ημέρες.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να υπάρξει η σύμφωνη γνώμη της ΕΠΟ σε συνεννόηση με την Super League, χωρίς μέχρι στιγμής η Ομοσπονδία να έχει δεχθεί κάποια κρούση. Το μόνο δεδομένο είναι ότι εφόσον όλες οι πλευρές συμφωνήσουν, τότε ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη θα πραγματοποιηθεί στις 25/5.