Φωτογραφία: Intime

ΠΑΣ Λαμία

Ανεβάζει ρυθμούς η Λαμία

19.04.24 | 22:42

Γράφει: Σπύρος Τζάνης

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζει την προετοιμασία της η Λαμία για το κυριακάτικο παιχνίδι (21/4 -17:00) με τον Παναθηναϊκό για την 6η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

O Λεωνίδας Βόκολος έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του, με μοναδική απουσία τον Σιμόν, που έχει συμπληρώσει 3 κίτρινες κάρτες και θα κληθεί να εκτίσει την ποινή του.

Στα ευχάριστα νέα για τον Έλληνα τεχνικό είναι το γεγονός ότι μπορεί να υπολογίζει ξανά στους Ρούμπεν Μαρτίνεθ και Κυριάκο Παπαδόπουλο που απουσίασαν από την 5η «στροφή» κόντρα στους «πράσινους», καθώς είχαν συμπληρώσει κάρτες. Το κενό τους είχαν καλύψει οι Λέικ και Κορνέζος.

Sold out το «Αθανάσιος Διάκος»

Επιπρόσθετα ο κόσμος της ομάδας θέλει να υποστηρίξει τον σύλλογο για αυτό και το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο, με τον σύλλογο της Φθιώτιδας να ανακοινώνει το sold out.

Το monobala.gr από εχθές 18/4 είχε φέρει στο φως την είδηση, του κατάμεστου «Αθανάσιος Διάκος», με τους φιλάθλους και των δύο ομάδων να βρίσκονται στις κερκίδες. 4000 χιλ. θα είναι οι φίλοι της Λαμίας, ενώ 600 και πλέον θα είναι και οι φίλοι των φιλοξενούμενων.