Fotomac: «Ματιές σε Φορτούνη από την Τράμπζονσπορ» Φωτογραφία: Intime

Ολυμπιακός

Fotomac: «Ματιές σε Φορτούνη από την Τράμπζονσπορ»

20.04.24 | 10:29

Ο Κώστας Φορτούνης διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό και οι «σειρήνες» από το εξωτερικό έχουν αρχίσει ήδη να… ηχούν!

Η «Fotomac» από την Τουρκία αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η Τράμπζονσπορ έχει στα πλάνα της τον αρχηγό των «ερυθρόλευκων», καθώς έχει στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη γειτονική χώρα την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα

«Το επιτελείο του συλλόγου που θέλει να δημιουργήσει μια ομάδα που θα παίξει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος την επόμενη σεζόν. Ετσι, έχει στραμμένα τα μάτια του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα σε ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν με τον Ολυμπιακό, τον σύλλογο που απέκλεισε τη Φενέρμπαχτσε από το Conference League.

Η ομάδα συμπεριέλαβε στη λίστα της και τον Κωνσταντίνο Φορτούνη , που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής μετράει 11 γκολ και 18 ασίστ σε 42 ματς τη φετινή σεζόν. Ο Έλληνας νούμερο 10 τραβάει επίσης την προσοχή με την ικανότητά του να παίζει στη δεξιά και την αριστερή πτέρυγα. Η προσθήκη του Φορτούνη στην Τράμπζονσπορ θα μπορούσε να αποτελέσει σημαντική δύναμη για την ομάδα που αναζητά έναν δημιουργικό παίκτη στη μεσαία γραμμή».