Σειρήνες Γρεβενών - Καστοριά 2-0: Καταδικαστική ήττα με «φόντο» τον υποβιβασμό

Ποδόσφαιρο Γυναικών

Σειρήνες Γρεβενών – Καστοριά 2-0: Καταδικαστική ήττα με «φόντο» τον υποβιβασμό

20.04.24 | 15:41

Οι Σειρήνες Γρεβενών πήραν μεγάλη νίκη κόντρα στην Καστοριά με 2-0, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Women’s Football.

Με δύο προσωπικά της γκολ Σιτούμα, η φιλοξενούμενη βρίσκεται σε δυσχερής θέση καθώς έχασε έδαφος στην μάχη της παραμονής.

Στο 10ο λεπτό του αγώνα η Σιτούμα απείλησε την αντίπαλη εστία, με δυνατό σουτ από πολύ μακριά, χωρίς όμως να μπορέσει να σκοράρει.

Οι Σειρήνες Καστοριάς άνοιξαν το σκορ στο 13′. Η Βλάχου βρήκε την Σιτούμα στον κενό χώρο, η Κενυάτισσα πάτησε περιοχή, επιχείρησε το δυνατό σουτ και νίκησε την Βλασιάδου που δεν μπόρεσε να απομακρύνει το κίνδυνο.

Η ομάδα των Γρεβενών δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, με την Καστοριά να αμύνεται.

Με MVP Σιτούμα η νίκη για τις Σειρήνες

Οι γηπεδούχες μπήκαν δυναμικά στο δεύτερο ημίχρονο. Η Σιτούμα στο 50′ πέρασε την αντίπαλη άμυνα, έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε πάνω στην Ρήγα και απομακρύνθηκε.

Στο 77΄η Σιτούμε πέτυχε και δεύτερο γκολ «κλειδώνοντας» το ματς. Η Μουρατίδου με εκπληκτική μπαλιά βρήκε την Κενυάτισσα, η ίδια πέρασε την αντίπαλη άμυνα και με δυνατό σουτ εντός περιοχής

Σειρήνες Γρεβενών – Καστοριά 2-0

Σειρήνες Γρεβενών (Χρήστος Καλύβας): Μπουρτούνη, Φραγγοπούλου (87′ Δάδιου), Μουρατίδου, Αγγελίδου, Γρομητσάρη, Μπούκα (66′ Τάσιου), Σικομπε, Κελεμένι (92΄Μπόζιαρη), Βλάχου, Κωσταρέλα, Σιτούμα

Kαστοριά (Αντώνης Σίσκος): Βλασιάδου, Κωσταρά, Ρήγα, Μουστάκη (56′ Μάρκου), Φασίδου (46′ Μπενμπακούρα), Τζιάρα Σαΐχ, Καϊδατζή, Ναφούλα, Τρυγούτη, Προξένου