Βιγιαρεάλ στοιχηματικές επιλογές ημέρας Φωτογραφία: Χ-Villarreal CF

Προτάσεις

Οι στοιχηματικές προτάσεις της Κυριακής 21/4/24

20.04.24 | 23:50

Γράφει: Βαγγέλης Κύρκος

Δύο αγώνες θα αποτελέσουν τις στοιχηματικές μας επιλογές από το πρόγραμμα της Κυριακής 21 Απριλίου, ο ένας από την Ισπανία και ο άλλος από την Αυστρία.

Προγνωστικά στοιχήματος: Κερδίζει και ελπίζει η Βιγιαρεάλ

Στις 17:15 η Αλμερία υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ για την 32η αγωνιστική της La Liga. Η γηπεδούχος είναι υποβιβασμένη και κάνει τα σχέδιά της για τη β’ κατηγορία. Στο τελευταίο της παιχνίδι, με τη Σοσιεδάδ στο Σαν Σεμπαστιάν, έδειξε ότι ακόμη έχει «σφυγμό» και πήρε την ισοπαλία με 2-2, χάρη σε πέναλτι-γκολ στο 88′. Η φιλοξενούμενη επίσης προέρχεται από ισοπαλία, το 1-1 στο Μπιλμπάο κόντρα στην Αθλέτικ. Χάρη στην ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε και την κατάκτηση του Κυπέλλου από την πλευρά της, ελπίζει ακόμη σε ευρωπαϊκή έξοδο, στην οποία οδηγεί η 7η θέση., από την οποία απέχει 9 βαθμούς και με παιχνίδι λιγότερο. Το κίνητρο είναι με τη Βιγιαρεάλ και αυτό θα ακολουθήσουμε στο 2,20 της Interwetten.

Προγνωστικά στοιχήματος: Επικίνδυνη ομάδα η Κλάγκενφουρτ

Στις 18:00 η Σάλτσμπουργκ υποδέχεται την Αούστρια Κλάγκενφουρτ για την 5η αγωνιστική του Γκρουπ Πρωταθλητή της αυστριακής Bundesliga. Η γηπεδούχος πάει με το «πρέπει» της νίκης σε αυτό το ματς, μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικης με 3-1 από τη Λίντσερ εκτός έδρας. Η γκέλα αυτή έφερε την άμεση απομάκρυνση του Γκέρχαρντ Στρούμπερ από την τεχνική ηγεσία, με τον Ονούρ Σινέλ να τον αντικαθιστά. Η Στουρμ Γκρατς όχι μόνο την έπιασε στη βαθμολογία, αλλά την πέρασε και με 3 βαθμούς, μετά την επικράτησή της (1-0) επί της Ραπίντ Βιέννης την Παρασκευή. Το πρόβλημά της πρωταθλήτριας είναι πως δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, κάτι που μπορεί να εκμεταλλευτεί η φιλοξενούμενη, η οποία με το εκτός έδρας 1-1 με τη Ραπίντ, πάει σε άλλη μια δύσκολη έδρα με στόχο να καρπωθεί ό,τι καλύτερο μπορεί. Είναι 5η και στο +1 από τη Χάρτμπεργκ, η οποία παίζει δυόμισι ώρες νωρίτερα. Η Σάλτσμπουργκ λογικά κερδίζει, αλλά επειδή κάνει… νερά τελευταία, μπορεί να δεχθεί ένα γκολ και να επιβεβαιωθεί το αμφίσκορο που βρίσκουμε στο 2,25 της Interwetten.