ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ Φωτογραφία: Intime

ΠΑΟΚ

Η πορωτική ομιλία του Γιώργου Μαυρίδη πριν το ματς ανόδου του ΠΑΟΚ (vid)

21.04.24 | 13:47

Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Σάββατο (20/4) τους Θρακομακεδόνες στη Μίκρα με 3-2 και εξασφάλισε την άνοδο στη Futsal Super League, μόλις στην πρώτη χρονιά λειτουργίας του τμήματος.

Πριν από την έναρξη του αγώνα, ο αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Μαυρίδης, προχώρησε σε μία ηγετική ομιλία στους συμπαίκτες του για να τους τονώσει το ηθικό, αναδεικνύοντας τη σημασία της αναμέτρησης.

Ο ΠΑΟΚ αναμετράται στις 15:30 με τον Κορυδαλλό για τον τίτλο του πρωταθλητή και ο Μαυρίδης ανάρτησε το βίντεο της ομιλίας του, συνοδευόμενο από τα ακόλουθα: «9 μήνες πριν σε αυτά τα αποδυτήρια μαζεύτηκαν 20 μαύρα πρόβατα, 20 ασυμβίβαστα παιδιά, 20 τύποι που δεν έκαναν πότε αυτό που τους έλεγαν,20 ημίτρελοι που έπρεπε να μάθουν ένα άθλημα από την αρχή και να μπουν σε ένα καλούπι… Είχα μια δουλειά για 9 μήνες… Να μιλάω στην ψυχή τους. Πριν από κάθε αγώνα έβρισκα πάντα κάτι να τους πω για να μην χαλαρώνουν, απλά χθες αυτά τα παιδιά έπρεπε να αποδείξουν γιατί φοράνε αυτή την φανέλα.

Σήμερα στις 15:30 θα πρέπει να αποδείξουν για το τι είναι γεννημένοι να κάνουν… Όποιος χάρηκε και πανηγύρισε χθες και νιώθει γεμάτος ας κάτσει σπίτι του, οποίος θέλει να είναι πρωταθλητής να έρθει 15:30 στην Μίκρα».

Δείτε το βίντεο με την ομιλία του Γιώργου Μαυρίδη: