ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ Φωτογραφία: Facebook/ PAO Vardas

Γ' Εθνική

Τι αναφέρει ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα για το ΠΑΟ Βάρδας – Βύζας Μεγάρων

22.04.24 | 14:57

O αγώνας της 32ης αγωνιστικής του Γ΄ ομίλου της Γ΄ Εθνικής, ΠΑΟ ΒάρδαςΒύζας Μεγάρων, διεκόπη οριστικά επειδή οι φιλοξενούμενοι αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο και αρνήθηκαν να ξαναβγούν υποστηρίζοντας ότι δέχθηκαν επίθεση από οπαδούς τον γηπεδούχων, κάτι που ο ΠΑΟ Βάρδας αρνείται.

Η απόφαση για τον αγώνα θα ληφθεί σε πρώτο βαθμό από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, για την οποία σημαντικό ρόλο θα παίξει το φύλλο αγώνα.

Σε αυτό, ο διαιτητής αναφέρει τα εξής:

«Στο 88 λεπτό του αγώνα ο ποδοσφαιριστής της φιλοξενούμενης ομάδας, Σταφούκα Κρίστιαν με ΑΦ 12 και ΑΔΕ 1494136 ενώ παιζόταν η μπάλα, χτύπησε έκτος φάσης με βίαιο τρόπο αντίπαλο ποδοσφαιριστή με τον ώμο στο πρόσωπο.

Ο ποδοσφαιριστής της γηπεδούχου ομάδας ο οποίος δέχθηκε το χτύπημα Πλαστούρος Δ. με ΑΦ 17 και ΑΔΕ 1430611 αντέδρασε και απώθησε με υπερβολική δύναμη και βίαιο τρόπο τον φιλοξενούμενο παίχτη με τα δυο χέρια στο στήθος ρίχνοντάς τον κάτω.

Στη συνέχεια ο ποδοσφαιριστής της φιλοξενούμενης ομάδας Μουσκάι Μάριος με ΑΦ 4 και ΑΔΕ 1406150 έπιασε από το λαιμό με τα δυο του χέρια και βίαιο τρόπο, αντίπαλο ποδοσφαιριστή.

Έπειτα είχαμε είσοδο των αξιωματούχων και ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο από τους πάγκους.

Παράλληλα εισήλθαν από τον χώρο τον αποδυτηρίων 3-4 άτομα, τα οποία δεν έφεραν διακριτικά, στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκαν απειλητικά προς τους ποδοσφαιριστές της φιλοξενούμενης ομάδας. χωρίς να πέσει στην αντίληψή μας κάποια βιοπραγία.

Η αστυνομία με τα άνωθεν γεγονότα εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και επέβαλε την τάξη.

Εμείς κατά της στιγμή που η αστυνομία εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο, αποχωρήσαμε προς τα αποδυτήρια.

Μετά από δέκα λεπτά βγήκα στον αγωνιστικό χώρο και καλέσαμε τις ομάδες με την βοήθεια του παρατηρητή αγώνα ώστε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Η γηπεδούχος ομάδα βγήκε να συνεχίσει το παιχνίδι, ενώ η φιλοξενούμενη ομάδα αρνήθηκε.

Περίμενα εύλογο χρονικό διάστημα αλλά πάρα την δίκη μου προτροπή και του παρατηρητή αγώνα να βγει η φιλοξενούμενη ομάδα από τα αποδυτήρια για να συνεχιστεί ο αγώνας, ο γενικός αρχηγός μας ενημέρωσε ότι δεν θα αγωνιστεί και έμεινε στα αποδυτήρια.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να διακόψω τον αγώνα. Οριστικά.

Την στιγμή της διακοπής το σκορ ήταν 2-1 υπέρ του γηπεδούχου ΠΑΟ Βάρδας.»