Φωτογραφία: Intime

Ολυμπιακός

Μεντιλίμπαρ: «Αυτά τα παιδιά θα είναι σύντομα σε θέση να μας βοηθήσουν»

22.04.24 | 17:58

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού λίγο πριν αντιμετωπίσουν την Μίλαν στον μεγάλο τελικό του UEFA Youth League. O τεχνικός των «ερυθρολεύκων» τόνισε πως αυτά τα παιδιά είναι έτοιμα να βοηθήσουν την μεγάλη ομάδα, όποτε τους ζητηθεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ομάδα Νέων: «Είναι πολύ σημαντική για τον σύλλογο μας, η συμμετοχή της ομάδας Νέων στον τελικό. Ανήκουν στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Ο Ολυμπιακός πάντα βρίσκεται εκεί. Απέναντι τους θα  βρεθεί ένας επίσης σπουδαίος σύλλογος η Μιλαν. Η ευχή μας είναι να κερδίσουν στον τελικό. Όμως ότι και να συμβεί, είμαστε ήδη ικανοποιημένοι με όσα έχουν καταφέρει. Αυτά τα παιδιά θα είναι σύντομα μαζί μας, είναι σκληραγωγημένοι και θα είναι σε θέση να μας βοηθήσουν».

Για τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο: «Δεν έχω να δώσω στον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο καμία συμβουλή. Τον βρήκα στην ομάδα από την πρώτη μέρα της παρουσίας μου στον Ολυμπιακό. Ήταν προπονητής της ομάδας στο τελευταίο παιχνίδι πριν αναλάβω και ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει 4-0. Από τότε συνεργαζόμαστε, δίνουμε συμβουλές ο ένας στον άλλον, δεν έχω μόνο εγώ αυτόν τον ρόλο».