Λάρισα: Διπλή επιθετική ενίσχυση με Φατάι και Μορέιρα Φωτογραφία: aelfc.gr

ΑΕΛ

Λάρισα: Διπλή επιθετική ενίσχυση με Φατάι και Μορέιρα (pics)

01.02.24 | 15:45

Δυο νέες «αιχμές του δόρατος» απέκτησε η Λάρισα, που έντυσε στα βυσσινί τον Νιγηριανό σέντερ φορ, Κεχίντε Φατάι και τον Αργεντινό στράικερ Λεάντρο Ραούλ Μορέιρα.

Έτσι, η ΑΕΛ δυναμώνει στη γραμμή κρούσης, όπου υπήρχε ζήτημα αρχικά με τον τραυματισμό του Σάρατε και μετά με το εξωαγωνιστικό θέμα με τον Όγκμποε.

Ο… κοσμογυρισμένος Φατάι

Ο Φατάι είναι 33χρονος, ύψους 1.80, με 3 παρουσίες στην Κ20 της Νιγηρίας. Μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Α΄ Ρουμανίας με την Οτελούλ Γκάλατι και παλιότερα σε Φαρούλ, Άστρα Πλοέστι, Άστρα Τζιούρτζιου, Άρτζες, στο Βέλγιο με τη Μπριζ, στην Τσεχία με τη Σπάρτα Πράγας και την Ούφα, στη Λευκορωσία με τη Ντιναμό Μινσκ και στο Καζακστάν με την Τουράν.

Ο Μορέιρα είναι 21χρονος, με θητεία σε Άρσεναλ Σαραντί (από την οποία έρχεται δανεικός) και Λανούς.

Αναλυτικά η ενημέρωση των Θεσσαλών:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας για 1,5 έτος με τον Νιγηριανό σέντερ φορ Kehinde Fatai. Παράλληλα η ομάδα μας ανακοινώνει και την απόκτηση, με τη μορφή δανεισμού για 6 μήνες από την Arsenal Sarandi, του Αργεντίνου σέντερ φορ Leandro Raul Moreira.

Στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ βρέθηκε ο πρόεδρος κ. Αχιλλέας Νταβέλης για να τους καλωσορίσει και να ευχηθεί υγεία κι επιτυχημένη πορεία φορώντας τα βυσσινί.
Αύριο 2/2 όλα τα νέα αποκτήματα θα παρουσιαστούν επισήμως στην αίθουσα τύπου του AEL FC ARENA στις 14:00, αμέσως μετά την πρωινή προπόνηση, από τη διοίκηση και το προπονητικό team σε όλους τους εκπροσώπους των ΜΜΕ».