ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ Φωτογραφία: Facebook/ Nottingham Forest

Αγγλία

Νότιγχαμ: Θα κινηθεί νομικά εναντίον του Sky Sports και του Γκάρι Νέβιλ

23.04.24 | 11:04

Επεισοδιακή φαίνεται πως θα είναι για εξωαγωνιστικούς λόγους η εβδομάδα για την Νότιγχαμ Φόρεστ, καθώς μετά το αίτημα της για δημοσίευση των συνομιλιών των διαιτητών εξετάζει το ενδεχόμενο να μηνύσει το Sky Sports για συκοφαντία.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη θα κινηθεί νομικά λόγω των δηλώσεων που προέβη ο Γκάρι Νέβιλ, στις οποίες παραλλήλισε την ανακοίνωση της Νότιγχαμ με ενέργεια μαφιόζικης συμμορίας.

Παράλληλα, ο Γκάρι Νέβιλ προέτρεψε τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ να παραιτηθεί από τον ρόλο του ως αναλυτής διαιτητής της Νότιγχαμ Φόρεστ, έπειτα από την δήλωση του συλλόγου αμέσως μετά την ήττα τους από την Έβερτον.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γκάρι Νέβιλ:

«Ειλικρινά μου θυμίζει ανακοίνωση μαφιόζικης συμμορίας! Ο Κλάτενμπεργκ πρέπει να παραιτηθεί από τη δουλειά του στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Αν βλέπει αυτές τις λέξεις που αμφισβητούν την ακεραιότητα και ουσιαστικά αποκαλεί έναν διαιτητή του VAR απατεώνα επειδή υποστηρίζει έναν συγκεκριμένο σύλλογο, τότε υποστηρίζει αυτά που λέγονται και θα έχανε βασικά όλη την αξιοπιστία νομίζω με τους διαιτητές στο παιχνίδι. Θα πρέπει να παραιτηθεί απόψε και να αποστασιοποιηθεί από αυτή τη δήλωση, κατά τη γνώμη μου»