ΛΑΜΙΑ Φωτογραφία: Intime

ΠΑΣ Λαμία

Δεν έχασε από τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά στην ιστορία της

25.04.24 | 16:01

Η Λαμία πήρε τον πρώτο της βαθμό στα playoffs της Stoiximan Super League απέναντι στον ΠΑΟΚ, καθώς οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με σκορ 1-1 για την 7η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος.

Αυτός ο βαθμός εκτός από τον πρώτο της ομάδας του Βόκολου στα playoffs, ήταν και ο πρώτος που πήρε απέναντι στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Οι Φθιώτες είχαν αναμετρηθεί 15 φορές με τον «δικέφαλο» του Βορρά πριν το συγκεκριμένο ματς και είχαν ηττηθεί σε όλες.

Ο 100άρης Νούνιες

Παράλληλα, ο Κρίστοφερ Νούνιες συμπλήρωσε 100 παρουσίες με τα χρώματα της Λαμίας.

Ο μέσος από την Κόστα Ρίκα αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την ομάδα της Φθιώτιδας στις 12 Σεπτεμβρίου 2021 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο, όπου η ομάδα της Μαγνησίας επικράτησε με 2-1.

Η πρώτη του σεζόν έκλεισε με 37 συμμετοχές και ένα γκολ και ήταν η πιο γεμάτη μέχρι τώρα, κυρίως επειδή είχε και τις έξι αναμετρήσεις για το Κύπελλο Ελλάδος.

Αυτή τη σεζόν έχει αγωνιστεί σε 30 αναμετρήσεις και έχει σημειώσει ένα γκολ στη νίκη της Λαμίας με 2-1 στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού.

Ο «καυτός» Σλίβκα

Ο Βικίντας Σλίβκα σκόραρε τόσο με στον Παναθηναϊκό όσο και απέναντι στον ΠΑΟΚ και είναι μετά τον Καρλίτος ο δεύτερος σκόρερ της Λαμίας την εφετινή σεζόν με 6 τέρματα.

Μάλιστα, στα τρία προηγούμενα χρόνια της παρουσίας του στη Super League είχε από ένα γκολ τη σεζόν με τον Απόλλωνα Σμύρνης και τη Λαμία (τη σεζόν 2022/23).

Το γεγονός αυτό καθιστά τη φετινή του σεζόν την πιο παραγωγική του στην παρουσία του εν Ελλάδι.