Ο Άρνε Σλοτ Κυπελλούχος Ολλανδίας με την Φέγενορντ Φωτογραφία: X/Feyenoord Rotterdam

Αγγλία

Άρνε Σλοτ: «Θα ήθελα να αναλάβω τη Λίβερπουλ – Υπάρχουν διαπραγματεύσεις με Φέγενορντ»

25.04.24 | 23:34

Μετά τη χθεσινή ήττα της Λίβερπουλ στο ντέρμπι του Μέρσεϊσάιντ, οι «κόκκινοι» έμειναν πίσω στη διεκδίκηση του τίτλου. Η Έβερτον επικράτησε 2-0 στο εξ αναβολής ματς για την 29η αγωνιστική της Premier League και η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ βλέπει το τρόπαιο να απομακρύνεται.

Η Λίβερπουλ πάντως φαίνεται πως κοιτάζει την «επόμενη μέρα» και τις τελευταίες ημέρες του όνομα του Άρνε Σλοτ, ακούγεται αρκετά, για να αναλάβει τον πάγκο της ομάδας, μετά το τέλος του Γιούργκεν Κλοπ. Ο Γερμανός έχει ανακοινώσει από τις 26 Ιανουαρίου ότι θα αποχωρήσει μετά από 9 χρόνια στην αγγλική ομάδα.

Έχουν ακουστεί πολλά ονόματα για τον αντικαταστάτη του Κλοπ, αλλά το επικρατέστερο αυτή την στιγμή δείχνει να είναι ο Άρνε Σλοτ.

Ο ίδιος ο τεχνικός ανακοίνωσε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Λίβερπουλ, ενώ ξεκαθάρισε ότι θέλει να γίνει προπονητής των «ρεντς».

«Θα ήθελα να γίνω ο νέος προπονητής της Λίβερπουλ, η απόφαση μου είναι ξεκάθαρη. Φέγενορντ και Λίβερπουλ είναι σε διαπραγματεύσεις και περιμένω τι θα βγει μέσα από αυτές. Είμαι αισιόδοξος και θεωρώ ότι οι δύο ομάδες θα φτάσουν σε συμφωνία», είπε χαρακτηριστικά ο Άρνε Σλοτ.