Διαιτησία

Για δεύτερη φορά ο Αγκάγιεφ στο Παναθηναϊκός – Άρης

26.04.24 | 17:36

Γράφει: Avatar photo

Ο Αλιγιάρ Αγκάγιεφ έρχεται για να διευθύνει το παιχνίδι Παναθηναϊκός-Άρης.

Ο διεθνής διαιτητής από το Αζερμπαϊτζάν έχει συναντήσει ξανά τις δύο ομάδες στο προπέρσινο πρωτάθλημα. Διαιτήτευσε το μεταξύ τους ματς στην 6η αγωνιστική των play offs. Γηπεδούχοι ήταν πάλι οι πράσινοι και επικράτησαν με σκορ 1-0. Ο Αζέρος διεθνής ρέφερι απέβαλε στο 45ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Καμαρά. Ο εν λόγω διαιτητής ορίζεται ανελλιπώς από την ΚΕΔ σε αναμετρήσεις του ελληνικού πρωταθλήματος από τη σεζόν 2018-19! Γενικώς δεν έχει προκαλέσει προβλήματα.

Το 2020 διηύθυνε το παιχνίδι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (2-0). Το 2021 το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (3-0). Φέτος ήταν στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (1-1) και στο Ντινάμο Ζάγκρεμπ-ΠΑΟΚ (2-0) στην φάση των «16» του UEFA Europa Conference League. Έχει δείξει μέχρι τώρα ότι σφυρίζει ότι βλέπει κατά τη διάρκεια του αγώνα, χωρίς διακρίσεις. Καλύτερα να ήταν αυτός ο διαιτητής του ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός παρά ο Ντελαζό.

Αν βέβαια πραγματοποιούσε εμφάνιση ανάλογη με τις προηγούμενες του στη Super League. Ας ελπίσουμε να μην πάθει ξαφνικά …Ντελαζό ή Στάβρεφ την Κυριακή στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.