Φωτογραφία: Intime

Τελευταία Νεα

Παναθηναϊκός – Ολυμπαικός U19 2-2: Ισόπαλο το ντέρμπι υπό το βλέμμα του Τερίμ

02.02.24 | 17:34

Με ένα εντυπωσιακό τέρμα του Σωτήρη Δουβίκα στο 90′ ο Παναθηναϊκός «έκλεψε» τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) από τον Ολυμπιακό, στο Κορωπί, στο ντέρμπι του πρωταθλήματος Super League Κ19.

Οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ στο 16’ με τον Τιάγκο Ρομάνο, αλλά οι Πειραιώτες ανέτρεψαν τα δεδομένα με πεναλτι του Μπάκουλα στο 39′.

Οι Πειραιώτες έφτασαν στην ολική ανατροπή με το πλασέ του Καρανάτσιου στο 55′, μετά από φανταστική ατομική προσπάθεια του Πνευμονίδη. Το τελικό σκορ (2-2) διαμόρφωσε ο Σωτήρης Δουβίκας με έναν «κεραυνό» έξω από την περιοχή.

Την αναμέτρηση παρακολούθησε ο προπονητής της πρώτης ομάδας του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 2-2

Παναθηναϊκός (Ανδρέας Ντρένοβα): Καρακασίδης, Κοκκάκης, Κάτρης, Διαμαντής (46′ Δουβίκας), Νικολετόπουλος, Σπαθάρης (74′ Ορμενάι), Συμεωνίδης (46’ Μπρέγκου), Καλοσκάμης (66′ Βαγιανίδης), Λάζαρης, Ρομάνο, Γεωργουλάκης (66′ Νότας)

Ολυμπιακός (Σωτήρης Συλαϊδόπουλος): Έξαρχος, Κουτσογούλας, Δάμα, Κ. Κωστούλας, Πλειώνης (34’ Πρεκατές), Λιατσικούρας, Αλαφάκης, Μπάκουλας (84′ Τουφάκης), Δαρβίρας (34’ Πνευμονίδης), Καρανάτσιος (84′ Χρήστου), Χαραλαμπόγλου (86′ Λώλης)