Πανσερραϊκός - Άρης Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Πανσερραϊκός – Άρης (3/2 – 19:30): Η «μάχη» της Βορείου Ελλάδας με στόχο το τρίποντο

03.02.24 | 09:30

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της 21ης αγωνιστικής της Super League αναμένεται να διεξαχθεί στις Σέρρες, με τον Πανσερραϊκό να υποδέχεται τον Άρη (3/2 – 19:30).

Οι δύο ομάδες αναζητούν το τρίποντο για διαφορετικούς λόγους, με τους γηπεδούχους να θέλουν να ξεφύγουν ακόμη περισσότερο από το γκρουπ που παλεύει για την παραμονή, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα συνεχίσουν την καταδίωξη των ομάδων της πρώτης τετράδας.

Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου, οι Θεσσαλονικείς τα βρήκαν σκούρα απέναντι στους Σερραίους, όμως κατάφεραν να λυγίσουν την αντίσταση τους στο 90+7′ με τον Φαμπιάνο να πετυχαίνει το χρυσό γκολ με κεφαλιά (1-0), έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Σουλεϊμάνοβ.

Στροφή στην Superleague για τον Πανσερραϊκό

Ο Πανσερραϊκός αποχαιρέτησε τον θεσμό του Κυπέλλου, μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ (9-0 συνολικό σκορ) και πλέον στρέφει την προσοχή του στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία τα πηγαίνει καλύτερα στην Superleague παρότι στις καθυστερήσεις δεν κέρδισε τον Βόλο, μένοντας στο ισόπαλο 2-2. Οι Σερραίοι έχουν πανηγυρίσει 2 νίκες στις τελευταίες τρεις αναμετρήσεις και πλέον ατενίζουν το μέλλον στην πρώτη κατηγορία με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, με σίγουρα απόντα τον Χατζηστραβό που αναμένεται να επιστρέψει το επόμενο δεκαήμερο. Στην αποστολή αναμένεται να δώσουν το παρών οι Διαμαντής, Θυμιάνης, Αυλωνίτης και Ανάκογλου, που δεν έδωσαν το παρών κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Με τρεις απουσίες ο Άρης

Με αρκετές απουσίες και αλλαγές στην ενδεκάδα, ο Άρης «σφράγισε» την πρόκριση μεσοβδόμαδα στα ημιτελικά του κυπέλλου με το ισόπαλο 2-2 κόντρα στη Νίκη Βόλου.

Όσον αφορά το πρωτάθλημα παραμένει σταθερά στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, ενώ στο πιο πρόσφατο παιχνίδι του έβγαλε διπλό στην Καισαριανή επί της Κηφισιάς με 1-0.

Χωρίς τους Φαμπιάνο, Ζουλ και Μανού Γκαρθία θα παραταχθεί ο Άρης στις Σέρρες, ενώ ο Άκης Μάντζιος θα έχει στη διάθεσή του για πρώτη φορά τον Τζιούισον Μπένετ. Στα ευχάριστα ο Έλληνας τεχνικός συμπεριέλαβε στην 23αδα του και τον Χουλιάν Κουέστα.