ΠΑΟΚ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΣΕΣ Φωτογραφία: Intime

ΠΑΟΚ

Τελευταίες «ανάσες» και τεράστια προσμονή

03.05.24 | 12:10

Η σημερινή πρωινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, είναι η τελευταία αυτής της εβδομάδας για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, καθώς αμέσως μετά θα βγουν… ελεύθεροι υπηρεσίας για το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα!

Φυσικά, το μόνο που υπάρχει στο μυαλό του Ράζβαν Λουτσέσκου και των παικτών είναι ο «τελικός» με τον Ολυμπιακό την επόμενη Κυριακή (12/4, 20:00) στην Τούμπα, στον οποίο ο «δικέφαλος» θα κληθεί να κάνει ό,τι έκανε και κόντρα στην ΑΕΚ:

Να εμφανιστεί με το… μαχαίρι στα δόντια και να πάρει τους τρεις βαθμούς, οι οποίοι θα διατηρήσουν στο ακέραιο τις πιθανότητές του να κατακτήσει το τέταρτο Πρωτάθλημα της ιστορίας του!

Το μοναδικό πρόβλημα και το… προνόμιο του Λουτσέσκου

Το πλέον ευχάριστο για τον Ράζβαν Λουτσέσκου αυτές τις ημέρες είναι πως για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν έχει τη δυνατότητα και να έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ.

Πλην, φυσικά του Σάστρε που και χθες (2/5) ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, λόγω του χτυπήματος που δέχθηκε στο πόδι στο φινάλε του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, πάντως, θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, οπότε ο Ρουμάνος προπονητής θα έχει τον απαραίτητο χρόνο να προετοιμάσει τον «δικέφαλο» για ένα τεράστιο αν μη τι άλλο παιχνίδι!

Στα προηγούμενα «κενά» της σεζόν ο Λουτσέσκου στερήθηκε τους διεθνείς ποδοσφαιριστές του και έτσι δεν είχε την πολυτέλεια να δουλέψει κάτω από ιδανικές συνθήκες.

Όμως, αυτή τη φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά, ενώ η σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ έχει επαναφέρει την ψυχοσύνθεση και την αυτοπεποίθηση των «ασπρόμαυρων» στο υψηλότερο δυνατό σημείο!

«Κατασκοπεία» και επαγρύπνηση

Σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός δεν θα είναι ξεκούραστος στην Τούμπα, λόγω των δύο (από χθες μένει άλλη μία) απαιτητικών αναμετρήσεών του με την Άστον Βίλα.

Από την άλλη όμως, οι «ερυθρόλευκοι» του Μεντιλίμπαρ θα βρίσκονται σε φουλ ρυθμό, στοιχείο που σαφέστατα το γνωρίζει ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του οι οποίοι σε καθημερινή βάση φροντίζουν να διατηρούν στην… τσίτα τους «ασπρόμαυρους».

Παράλληλα, οι αναλυτές του Ρουμάνου προπονητή έχουν ξεκινήσει από την περασμένη Δευτέρα να κάνουν… φύλλο και φτερό το παιχνίδι του Ολυμπιακού, έχοντας από χθες το βράδυ (2/5) στη «συλλογή» τους και την πρώτη «μάχη» των Πειραιωτών με την Άστον Βίλα, καθώς την Κυριακή τα λάθη απαγορεύονται διά ροπάλου!

Άλλωστε, το εμφατικό «διπλό» του Ολυμπιακού στην Τούμπα με σκορ 4-1, δεν είναι και τόσο… μακρινό για να έχει ξεχαστεί εντός (αλλά και εκτός) του ποδοσφαιρικού τμήματος!

Πάσχα με το μυαλό στην… Τούμπα

Από την πλευρά τους, οι φίλοι του ΠΑΟΚ ασφαλώς και θα έχουν τέλεια διάθεση τις ημέρες του Πάσχα, χάρη στο γκολ του Σάστρε στο 90ο λεπτό του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ωστόσο, η προσμονή για το ντέρμπι της μεθεπόμενης Κυριακής είναι τεράστια, με χιλιάδες να είναι αυτοί που περιμένουν με αγωνία την ανακοίνωση της ΠΑΕ για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα, προκειμένου να εξασφαλίσουν θέση στην Τούμπα, στον πρώτο από τους τρεις «τελικούς» που απομένουν για την επιστροφή του ΠΑΟΚ στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι μόνοι που είναι… ήρεμοι είναι οι δέκα χιλιάδες κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας. Το ότι η Τούμπα θα είναι κατάμεστη την Κυριακή του Θωμά είναι, πια, κάτι παραπάνω από βέβαιο!