Οι επιλογές για τον δρόμο προς το ταμείο X: RB Leipzig Twitter

Προτάσεις

Στοιχηματικές προτάσεις 3/5/24: Τα μάτια στραμμένα σε Γερμανία και Ιταλία

03.05.24 | 12:26

Δύο αγώνες θα αποτελέσουν τις στοιχηματικές μας επιλογές από το πρόγραμμα της Παρασκευης 3 Μαΐου, ο ένας από την Γερμανία και ο άλλος από την Ιταλία.

Σκορ και θέάμα στην Γερμανία

Στις 21:30 στο Ράιν-Νέκαρ Αρένα η Χόφενχαϊμ υποδέχεται την Λειψία για την 32η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γερμανίας.

Η Χόφενχαϊμ δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στη νίκη επί της Γκλάντμπαχ, έχει πρόσφατο ρεκόρ 4-0-6 στο πρωτάθλημα, και το τέλος της αγωνιστικής τη βρήκε σταθερή στην ένατη θέση της βαθμολογίας, σε απόσταση ενός βαθμού από την έβδομη Φράιμπουργκ και τη θέση για το Κόνφερενς Λιγκ.

Εντός έδρας δείχνει τελευταία να είναι κάπως πιο σοβαρή και πρέπει να πάρει αποτέλεσμα, μιας και κινδυνεύει να μείνει μακριά από την Ευρώπη. Βέβαια απέχει μόλις έναν βαθμό από την 7η θέση, αλλά δεν είναι σταθερή και χρειάζεται βαθμούς.

Η Λειψία είναι η ομάδα της κατηγορίας, 7-1-0 στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές, πειστικό 4-1 επί της Ντόρτμουντ με ανατροπή, είχε μάλιστα και δοκάρι. Τέταρτο σερί ματς που σκόραραν μαζί και οι δύο επιθετικοί της, ο Οπέντα και ο Σέσκο. Έφτασαν τα 24 και 11 γκολ αντίστοιχα.Εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, αφού η Γερμανία θα βγάλει τελικά και 5η ομάδα του χρόνου μέσω της κατάταξης της ΟΥΕΦΑ. Χωρίς κανένα άγχος και πίεση στα τελευταία ματς.

Οι «ταύροι» είναι σε πολύ καλό μομέντουμ, οι γηπεδούχοι δέχονται γκολ με άνεση και πάμε για ένα ματς με γκολ και θέαμα με το οβερ 3,5 να το βρίσκουμε 1,70 στην Interwetten.

Μονόπλευρο ενδιαφέρον στην Ιταλία

Η Τορίνο δεν έχει ποια ρεαλιστικές ελπίδες για την Ευρώπη μετά την ήττα με 2-0 από την πρωταθλήτρια Ίντερ. Τρίτο ματς που δεν σκόραρε, στο πρώτο ημίχρονο κράτησε καλά το γήπεδο, δεν απειλήθηκε και είχε δύο στατικές φάσεις για να προηγηθεί.

Στο τέλος της σεζόν ο Ίβαν Γιούριτς αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα, με τον Βιντσέντσο Ιταλιάνο της Φιορεντίνα πιθανότερο αντικαταστάτη. 6-3-1 γράφει το κοντέρ στα δέκα τελευταία παιχνίδια στο σπίτι της.

«Χρυσή» ευκαιρία να ξεμπερδέψει με την υπόθεση της εξόδου στο Champions League έχασε την περασμένη εβδομάδα η Μπολόνια.Είχε άγχος στο ματς με την Ουντινέζε, έτσι όπως εξελίχθηκε ωστόσο το 1-1 κρίνεται θετικό.

Η Μπολόνια λοιπόν έχει +6 από την έκτη Αταλάντα και με ματς περισσότερο, +4 από την Ρόμα, αυτές είναι οι διαφορές που πρέπει να υπερασπιστεί για να φτάσει στον στόχο του Τσάμπιονς Λιγκ. Το πρόγραμμα στη συνέχεια είναι ζόρικο καθώς έχει 3/4 ματς εκτός έδρας, σε Τορίνο, Νάπολι και τελευταία αγωνιστική στην Τζένοα, ενώ στην προτελευταία στροφή θα υποδεχθεί τη Γιουβέντους.

Η Τορίνο έχει πρόβλημα στο γκολ, αλλά κάπου θα βγάλει αντίδραση και από την άλλη η Μπολόνια δεν μπορεί να παίζει στα… κόκκινα στο 100% της σεζόν. Σε καλή απόδοση βρίσκουμε το G/G  στο 2,05 στην Interwetten.